«Οικονόμησε» την πρόκριση ο Πανσερραϊκός

Χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής, στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Πανσερραϊκό.

Τα «λιοντάρια» επικράτησαν τελικά με σκορ 5-4, και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για την 4η φάση του θεσμού.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, σκορ το οποίο δεν άλλαξε στην ημίωρη παράταση.
Οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια του Σερραίους, παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη και κατάφεραν ζορίσουν τους αντιπάλους τους, πριν υποκύψουν στα πέναλτι.

Από

την άλλη πλευρά, η ομάδα του Παύλου Δημητρίου, στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος κατάφερε να ανταμειφθεί για την καλή αγωνιστικής της συμπεριφορά, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε στο 20΄ο Μπλέντι με σουτ, μετά από πάσα του Κέρη.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Βουτσιάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Φλώρο, το οποίο εκτέλεσε ο Γκούρτσας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 84΄ ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 2-1, όταν ο Μπαλής απομάκρυνε την μπάλα πάνω από την γραμμή και στην επαναφορά της, ο Σαλαμαστράκης την έστειλε άουτ.
Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Οικονόμος πέτυχε γκολ με το Φλώρο, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στη διαδικασία των πέναλτι για τον Πανσερραϊκό ευστόχησαν οι Μιλένκοβιτς, Γκόμεζ, Σοάρες, Ντιόγκο, Στεφανίδης.

Για λογαριασμό του Οικονόμου ευστόχησαν οι Μπανούσης, Οικονόμου, Καράμπελας, Νικούλης, ενώ το πέναλτι που εκτέλεσε ο Φλώρος, απέκρουσε ο Κολίτσης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζούγρας και βοηθοί του οι Τσαμπαζης, Κουτζιακουζίδης, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μιλένκοβιτς (45΄), Τριανταφύλλου (63΄), Πούτα (107΄), Μουσικάκη (116΄).
Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: (Γ. Καλτέκης): Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Πούτας (118΄ Πρικάκης), Φλώρος, Οικονόμου, Νικούλης, Μπλέντι, Κέρης (64΄Γασπαράτος – 106΄ Κουλτσιάκης), Μπανούσης, Μπαλής, Καράμπελας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Κολίτσης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (74΄Σοάρες), Σαλαμαστράκης, Βουτσιάς, Γκούρτσας (72΄ Στεφανίδης), Κυριακίδης (83΄) Γκόμεζ, Ανάκογλου, Μουσικάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα