Εξαλλος ο Βερόν λόγω επεισοδίων

Κάλεσμα στις ποδοσφαιρικές αρχές να πατάξουν τον χουλιγκανισμό στην Αργεντινή έκανε ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, ο οποίος έγινε έξαλλος με τους οπαδούς της ομάδας του.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Δευτέρας, ανάμεσα στην Εστουδιάντες και τη Μπάνφιλντ, οι οπαδοί της πρώτης άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον γκολκίπερ της Μπάνφιλντ, αμέσως μετά το γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 13'. Και πριν καν προλάβουν να δράσουν οι αστυνομικοί, κάποιοι από τους ταραξίες είχαν ήδη σκαρφαλώσει στα συρματοπλέγματα,

πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσαν με εισβολή στο γήπεδο. Ο Βερόν, ο οποίος πιάστηκε από τις κάμερες να βρίζει τους χούλιγκανς και να τους προειδοποιεί ότι μετά το τέλος του αγώνα θα τους... σαπίσει στο ξύλο, δεν μπορούσε να ηρεμήσει ούτε μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

«Αυτοί που υποφέρουν από όλες αυτές τις βλακείες, είναι οι φυσιολογικοί οπαδοί που πάντα στηρίζουν την ομάδα και πάντα καταβάλλουν προσπάθεια να έρθουν στο γήπεδο και να φωνάξουν για την Εστουδιάντες. Πρέπει να επιβληθούν βαριές τιμωρίες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα χωρών που αντιμετώπιζαν προβλήματα χουλιγκανισμού, αλλά κατάφεραν να τα λύσουν. Αυτό πρέπει να γίνει και εδώ», υποστήριξε ο 36χρονος μέσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς, το οποίο διεκόπη οριστικά στο 13', θα συνεχιστεί από αυτό το λεπτό σε μέρα που θα ορίσει η Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Keywords
Τυχαία Θέματα