Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ξέρουν και από... μπάσκετ (photos+videos)

Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν, παίζοντας μπάσκετ, είχαν μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης επί αυστριακού εδάφους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής. Μεγάλη «μάχη» έγινε μεταξύ των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Κονέ και των Λυμπερόπουλου, Κατσουράνη...

Δύο μπασκέτες και μια μπάλα ήταν αρκετές για τους διεθνείς για να... ξεμουδιάσουν από την πρώτη προπόνηση που έγινε στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας. Λίγο πριν μπουν στα αποδυτήρια, οι διεθνείς αναλώθηκαν σε κάποια σουτ, ενώ κάποιοι έπαιξαν και ένα

«μονό».

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα σουτ πήγαν στα... πουλιά. Αυτός, πάντως, που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλος από τον Σωτήρη Κονέ, ο οποίος θύμισε σε πολλές περιπτώσεις αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση από τους επαγγελματίες μπασκετμπολίστες.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπολόνια συμμετείχε και στη μεγάλη «μάχη» που εξελίχθηκε ένα «μονό» παιχνίδι λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το ξενοδοχείο. Τη μία ομάδα αποτελούσαν οι: Κονέ και Αβραάμ Παπαδόπουλος και την άλλη οι Λυμπερόπουλος και Παπασταθόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τη θέση του στον εξίσου πολύ καλό, Κατσουράνη.

Από κοντά ήταν και Τάκης Φύσσας, ο οποίος δέχθηκε την πρόκληση του στοιχήματος από τον Σωτήρη Κονέ για ένα σουτ, το οποίο όμως κατέληξε σε airball.

{youtube}lrGzdJGJ-0E{/youtube}

{youtube}qPERG74e2A0{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα