Οι οίκοι ανοχής του διαδικτύου

10:02 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί σχεδόν καθημερινά κάνουν επιχειρήσεις για τον εντοπισμό παράνομων ιερόδουλων στα στέκια του αγοραίου έρωτα στο κέντρο της Αθήνας, τα «δίχτυα» των μαστροπών έχουν απλωθεί και στο διαδίκτυο και αποφέρουν τεράστια κέρδη στα ροζ κυκλώματα.

Το διαδίκτυο βρίσκεται πλέον στην υπηρεσία του αγοραίου έρωτα! Προκλητικές φωτογραφίες από νεαρές κοπέλες, αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών τους για να εξάπτεται η φαντασία των πελατών, ακόμη

και τιμοκατάλογος με τις ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρουν, (κάποιες φορές μάλιστα χωρίς προφύλαξη, με κίνδυνο μετάδοσης του aids), διαφημίζονται σε ιστοσελίδες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού!

Τα ροζ site είναι οι νέοι οίκοι ανοχής, που ικανοποιούν όλα τα γούστα, μόνον που οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν αρκετά χρήματα! Το πρόβλημα μάλιστα είναι ότι οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τις ιερόδουλες παριστάνοντας τους πελάτες, δεν μπορούν όμως να εντοπίσουν εύκολα τους μαστροπούς, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό και κινούνται με ψεύτικα στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr στο θέμα: «Οι οίκοι ανοχής του διαδικτύου».

Keywords
Τυχαία Θέματα