Οι... διαβολοβδομάδες της Football League

Έπειτα από 20 ημέρες ταλαιπωρίας, η Football League βάζει τη μπάλα ξανά στη σέντρα.

Αποχή τέλος. Τα προβλήματα λύθηκαν; Όχι, φυσικά. Απλά το πρωτάθλημα της Football League επιστρέφει έπειτα από 20 ημέρες στη δράση, γιατί οι ποδοσφαιριστές εξασφάλισαν το αυτονόητο, την ασφάλισή τους.

Το οικονομικό, βέβαια,

δεν λύθηκε και σύντομα οι «καμπάνες» διάλυσης θα χτυπήσουν. Μέχρι τότε οι 18 ΠΑΕ μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στο γήπεδο έπειτα από μίνι προετοιμασία. Εδώ το καλοκαίρι οι... υπεύθυνοι φρόντισαν για προετοιμασία 100+ ημερών, αυτό θα τους πειράξει. Κι όμως, η 15η αγωνιστική κρύβει πολλές εκπλήξεις εξαιτίας των... διαβολοβδομάδων που πέρασαν οι ποδοσφαιριστές το 20ήμερο της αποχής.

Νεύρα τεντωμένα, γκρίνια και αποχή από τις προπονήσεις ήταν το κύριο χαρακτηριστικό σε αρκετές προετοιμασίες που γίνονταν με φόντο χιόνι, βροχή και αρκετό... μπάσκετ σε κλειστά γυμναστήρια. Ας δούμε, όμως πώς πέρασαν το 20ήμερο της αποχής οι 18 ομάδες.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τρία φιλικά ματς έδωσαν οι «πράσινοι», με τελευταίο αυτό απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού στο οποίο ηττήθηκαν 4-0! Πού μυαλό για τεστ προετοιμασίας με τόσα οικονομικά προβλήματα; Μία νίκη μετρούν στα επτά τελευταία ματς και στον Εύοσμο ελπίζουν ότι η διακοπή θα ωφελήσει.

ΑΕΛ

Για τους Θεσσαλούς η διακοπή ήταν «φάρμακο». Ο Μπάντοβιτς αποχώρησε, ο Κεχαγιάς προσελήφθη και γνώρισε καλύτερα τους «βυσσινί», αλλά οι οπαδοί δεν έχουν ξεχάσει το καρέ των διαδοχικών ηττών. Μία νίκη απέναντι στον Θρασύβουλο θα σημάνει νέα αρχή. Ένα στραβοπάτημα θα φέρει νέα καταιγίδα. Φιλική νίκη (4-1) απέναντι στον Οικονόμο ήταν το μόνο τεστ, με φόντο το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Τσιμπάμπα.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς φιλικό παιχνίδι πέρασε το 20ήμερο η ομάδα της Λέσβου και είναι ερώτημα πώς θα παρουσιαστεί στην επανέναρξη. Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν και το ματς με τον ανανεωμένο Διαγόρα κρύβει παγίδες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Στην 5η θέση βρίσκεται η ομάδα της Πέλλας, αλλά η διακοπή έβγαλε στην επιφάνεια τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αποχή από τις προπονήσεις, διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση και... υπομονή. Αλλά μέχρι πότε; Οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι για να μην καταρρεύσει ό,τι χτίστηκε το καλοκαίρι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Η άλλη Αναγέννηση, αυτή της Επανομής βλέπει ότι φέτος έχει μοναδική ευκαιρία να μπει στα play off. Ωστόσο, και εκεί οι τσέπες είναι άδειες. Η αποχή από τις προπονήσεις κοντεύει να κλείσει εβδομάδα και μόνο μία χορηγία θα αποτρέψει το ναυάγιο.

ΒΕΡΟΙΑ

Οι «κυανέρυθροι» έχουν την... τύχη να πληρώνονται στην ώρα τους, όμως ο καιρός δεν επέτρεψε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να προετοιμάσει την ομάδα του όπως θα ήθελε. Ο χιονιάς ανάγκασε τη Βέροια να μετακομίσει στο γήπεδο του Μακεδονικού, προκειμένου να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε φόρμα.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τρία τεστ, με Γλυφάδα, Καλλιθέα και Πανελευσινιακό. Νίκη δεν σημείωσαν, όμως με δεδομένες τις πολλές προ

Keywords
Τυχαία Θέματα