Νίκη λόγω Connolly οι Μέιπλ Λιφς

Με γκολ του Tim Connolly στην παράταση, οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς έφυγαν με δύο βαθμούς και με σκορ 4-3 από την έδρα των Έντμοντον Όιλερς.

Στο 1:39 του έξτρα πεντάλεπτου, οι φιλοξενούμενοι έκοψαν μία αντεπίθεση των Όιλερς, ο Joffrey Lupul βρήκε πανέμορφα τον Connolly και ο τελευταίος σημείωσε το «χρυσό» γκολ. Έτσι η ομάδα του Τορόντο επανήλθε στις επιτυχίες και απέσπασε

τον επιπλέον βαθμό.

Ο Lupul, μάλιστα, σημείωσε γκολ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ οι Matthew Lombardi και Jake Gardiner τον... συνόδευσαν στον πίνακα των σκόρερ. Από την άλλη, οι Ben Eager, Taylor Hall και Jordan Eberle βρήκαν δίχτυα για λογαριασμό των Όιλερς.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το εις βάρος τους 2-0 στα πρώτα 98 δευτερόλεπτα, αλλά δεν απέφυγαν την εντός έδρας ήττα. Αυτή ήταν η πρώτη τους ύστερα από τέσσερις σερί νίκες στο Έντμοντον.

Πάντως άθροισαν πενήντα βαθμούς, καθώς έχασαν μετά το πέρας του 60λεπτου, αλλά παραμένουν 13 βαθμούς μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά τους, οι Λιφς συμπλήρωσαν 64 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην όγδοη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα