Σύντομα τα διαρκείας της ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αποκάλυψε στη Γ.Σ. της ΑΕΚ πως τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν θα βγουν στο επόμενο 15ήμερο.

Περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ χρειάζεται η ΑΕΚ για να καλύψει τα άμεσά της έξοδα. Στις σκέψεις της διοίκησης για έσοδα είναι και τα εισιτήρια διαρκείας

της επόμενης σεζόν. Όπως ανέφερε στη Γενική Συνέλευση ο Ανδρέας Δημητρέλος, οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι σαφώς φθηνότερες έτσι ώστε να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο.

Μέσα στο επόμενο 15ήμερο αναμένεται να έχουν παρουσιαστεί τα εισιτήρια διαρκείας και σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις των διοικούντων τα φθηνότερα θα έχουν τιμή 150 ευρώ, ενώ θα υπάρχει έκπτωση 20% σε όσους είχαν διαρκείας τα τελευταία τρία χρόνια.

Βέβαια, πολλά είναι τα ερωτηματικά σχετικά με την κίνηση αυτή. Το αν θα υπάρχει ΑΕΚ την επόμενη σεζόν παραμένει άγνωστο, ενώ ο κόσμος δεν θα έχει κάτι να ελπίζει αυτό το διάστημα και δύσκολα θα στηρίξει τη διοίκηση, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Χωρίς κάποιο όραμα, ο κόσμος της Ένωσης δύσκολα θα εμφανιστεί κινητικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα