Μίλα Κούνις – Άστον Κούτσερ απλά φίλοι;

Τελικά κάτι γίνεται με τον Άστον Κούτσερ και την Μίλα Κούνις και οι παπαράτσι θα το αποκαλύψουν στο τέλος

Αλήθεια γνωρίζετε αν οι "φίλοι" φεύγουν για Σαββατοκύριακο στη παραλία μαζί; Αν αγοράζουν λουλούδια; πίνουν καφέ σε απόμερα μαγαζιά και τελικά περνούν κάθε στιγμή μαζί; Αν ναι τότε ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις είναι απλοί φίλοι. Είναι γνωστό από την περιπέτεια του Κούτσερ με τη Ριάνα ότι ο ηθοποιός δεν θέλει να βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες της σεξουαλικής του ζωής επειδή η υγεία της Ντέμι Μουρ είναι εύθραυστη και αποφεύγει να την ταράζει.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι

δύο ηθοποιοί γνωρίζονται πολύ καλά αφού έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο “ 70′s Show” για επτά σεζόν. Στη τηλεοπτική σειρά μάλιστα υποδύονταν το ζευγάρι οπότε ήταν λογικό να έχουν έρθει πιο κοντά.

Η Κούνις πρόσφατα είχε πει (μέσω το μάνατζερ της) πως με τον Άστον Κούτσερ δεν συμβαίνει κάτι. Τώρα τι ήθελαν στην ερημική παραλία Καρπεντερία της Καλιφόρνια (προάστιο της Σάτα Μπάρμπαρα) δεν γνωρίζουμε.

Η αλήθεια είναι πως αν ήταν φίλοι θα του έλεγε κάτι για το συνδυασμό … κόκκινες κάλτσες / κοντό παντελόνι αλλά για να τον αφήνει να κυκλοφορεί έτσι τότε μάλλον κάτι υπάρχει μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα