«Ο στόχος είναι να κερδίσεις επτά ματς»

Προβληματίζει η αδυναμία της Καρολίν Βοζνιάκι να σηκώσει κούπα Grand Slam και γι' αυτό μίλησε και ο διάσημος προπονητής τένις Σβεν Γκρόνεφελντ.

Ο Σουηδός συμβούλεψε την Καρολίν Βοζνιάκι να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην κατάκτηση Grand Slam τίτλων από το να τρέχει σε όλα τα τουρνουά, αφού φέτος έπαιξε σε 22 οπεν, δηλαδή περισσότερα

από κάθε άλλη τενίστρια του tour.

Με σχόλιά του στην Politiken ο Γκρόνεφελντ είπε: «Μίλησα με την Καρολίν και τον πατέρα της κατά τη διάρκεια του WTA Championships στην Κωνσταντινούπολη. Τους είπα ότι πρέπει να καταλάβουν ότι τα Grand Slam δεν διαρκούν ένα ολόκληρο χρόνο, αλλά δύο εβδομάδες και εφτά παιχνίδια. Ο στόχος είναι να κερδίσεις εφτά ματς. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλός σου. Πρέπει να διατηρήσεις τη συγκεντρωσή σου για δύο εβδομάδες, κατά τις οποίες πρέπει να δουλέψεις σκληρά για τον απόλυτο στόχο. Ο δικός τους στόχος ήταν άλλος, διαφορετική προσέγγιση στα Grand Slams και μεγαλύτερη προσήλωση στο Νο 1 της κατάταξης και πώς θα διατηρήσουν την παραμονή της στην κορυφή, απ' το να δημιουργήσουν τις καλύτερες συνθήκες για ένα Grand Slam».

Η 21χρονη τενίστρια από την Δανία προσέλαβε, πάντως, τον Ισπανό Ρικάρντο Σάντσεζ, που μαζί με τον πατέρα της, Πιοτρ Βοζνιάκι θα είναι το προπονητικό της τιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα