Απόψε το χανιώτικο τουρνουά για τον Πέτράκη

Το απόγευμα της Τετάρτης (28/12, 16:00) θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Μουρνιών το τουρνουά των τεσσάρων χανιώτικων ομάδων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον γιο του Γιώργου Αντωνόπουλου, τον μικρό Πετράκη, ο οποίος χρειάζεται να κάνει επέμβαση στο εξωτερικό.

Το τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα είναι τεσσάρων 35λέπτων. Στα δύο πρώτα ματς θα αγωνισθούν ο ΑΟΧ με τον Μινώταυρο και ο Κισσαμικός με την Σπάθα, ενώ θα υπάρξει μικρός και μεγάλος τελικός για τους ηττημένους και τους νικητές.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (27/12) παραχωρήθηκε

συνέντευξη Τύπου, όπου παρευρέθησαν εκπρόσωποι και των τεσσάρων ομάδων. Άπαντες τόνισαν ότι ο κόσμος των Χανίων πρέπει «να βοηθήσει ώστε να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό για την εγχείριση που θα χρειαστεί ο Πετράκης Αντωνόπουλος».

Στα αγωνιστικά για τον ΑΟΧ, ο Χρήστος Βουρβαχάκης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού του, Γιάννη Πετράκη.

Σήμερα (28/12) επιστρέφουν στα Χανιά οι Ευστρατίου, Μπρατσιάνι, Καμπλιώνης και Μποχώνης, την Πέμπτη (29/12) ο Φάμπιο Μορέιρα, ενώ την Δευτέρα (2/01) αναμένονται οι Τσαρτσίδης και Βαν Ντερ Χουφτ, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει επιπλέον μέρες άδειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα