Ραδιοφωνική… μονομαχία Παντελή – Ιωαννίδη!

Τα ξίφη του με τον πρώην νομικό εκπρόσωπο του Ηρακλή, Γρηγόρη Ιωαννίδη, διασταύρωσε ο Ανδρέας Παντελή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero».

Αρχικά ο κ.Ιωαννίδης εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις( μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε αφερέγγυο) κατά του Κύπριου επιχειρηματία αναφορικά με τις κινήσεις που δεν έγιναν από την πλευρά του προκειμένου να διεκδικήσει ο Ηρακλής την δικαίωσή του στον CAS.

Παράλληλα πάντως εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα

της Θεσσαλονίκης έχει πολλές πιθανότητες δικαίωσης στο ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο εφόσον τελικά προχωρήσει την υπόθεση (σ.σ. η διορία λήγει απόψε το βράδυ στις 12).

Από την πλευρά του ο Ανδράς Παντελή βγήκε στον «αέρα» και δήλωσε ότι ο Ηρακλής θα «τρέξει» την υπόθεση στο CAS με άλλον δικηγόρο, λέγοντας πως ο Ιωαννίδης αποχώρησε για οικονομικούς λόγους.

Εν τα μεταξύ σε παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών επισήμανε ότι «απαίτηση του κόσμου της ομάδας είναι να προχωρήσει η υπόθεση στο CAS». Ιωαννίδης: «Αφερέγγυος και ψεύτης ο Παντελή» Αρχικά ο Γρηγόρης Ιωαννίδης τόνισε: «Ο Ηρακλής δεν έχει εκπροσώπηση στο CAS. Εμείς πάντως παρακολουθούμε τις κινήσεις και έχουμε ζητήσει από το CAS να μας ενημερώνει για οποιαδήποτε αλληλογραφία υπάρχει για το θέμα μας. Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΠΟ ζήτησε να μην συνεχιστεί όλο αυτό καθώς ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και δεν έχει έννομο συμφέρον».

Για τον λόγο που έκανε αυτή την κίνηση η ΕΠΟ: «Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί έκανε αυτή την κίνηση η ΕΠΟ, αλλά φαντάζομαι πως θέλει να τελειώσει η υπόθεση αυτή γρήγορα γιατί είναι ακριβή όχι μόνο για τον Ηρακλή αλλά και για αυτήν καθώς επίσης και γιατί αν δικαιωθεί ο Ηρακλής θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Για αυτό τον λόγο ο Ηρακλής πρέπει να προχωρήσει στο CAS καθώς είναι ισχυρό όπλο αυτό και πιστεύω πως έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει την υπόθεση».

Για τον λόγο που παραιτήθηκε από δικηγόρος: «Υπήρχε διαφωνία στην στρατηγική των νομικών εξελίξεων. Όταν μου δίνει εντολή ο Ηρακλής να "πολεμήσω" για αυτόν στο CAS και μετά από λίγο καιρό κάνουν προσφυγή στο διαιτητικό τότε αυτόματα αναιρούν την δύναμη του CAS, για αυτό και παραιτήθηκα. Πάντως όλο αυτό ευνόησε τον Ηρακλή καθώς από την στιγμή που η ΕΠΟ είπε πως το διαιτητικό δεν έχει καμία δύναμη τότε είναι σαν να "βάζει βούτυρο στο ψωμί" του Ηρακλής, λέγοντάς του πήγαινε στο CAS. Μάλιστα από μεριά μας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, όχι όμως σιγουριά, η οποία πηγάζει μέσα από τον φάκελο που έχουμε ετοιμάσει καθώς η ΕΠΟ έχει ερμηνεύσει λάθος τους κανονισμούς και αν το CAS καταλήξει στο ποιο είναι το σωστό τότε θα φανεί πως δεν πρέπει να πέσει ο Ηρακλή και θα είμαστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη».

Για το αν μίλησε με τον κ. Παντελή: «Τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Παντελή ήταν στις 28 Αυγούστου όταν και μου είπε να αποσύρω την έφεση στο CAS. Εγώ όμως τότε είχα παραιτηθεί και του είπα να το κάνει μόνος του. Δεν ξέρω τι έκανε. Πάντως ήρθε το έγγραφο από το CAS που λέει να απαντήσ

Keywords
Τυχαία Θέματα