Ο Ρόμπιν των «κανονιέρηδων»!

Σκούρα για ένα ημίχρονο και… κάτι παραπάνω τα βρήκε η Άρσεναλ κόντρα στην φορμαρισμένη «Στόουκ» στο «Έμιρεϊτς» για τη δέκατη αγωνιστική της «Premier», αναγκάζοντας έτσι τον Φάν Πέρσι να πάρει το… κανόνι του ερχόμενος από τον πάγκο και με δύο γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά, να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στους Λονδρέζους (3-1).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League,

με εμφανής την κούραση από την υπερπροσπάθεια στη Μασσαλία μεσοβδόμαδα κόντρα στη Μαρσέιγ και την κατάρα να στραβοπατά εντός συνόρων μετά από ευρωπαϊκό αγώνα στην πλάτη, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ζερβίνιο στο 27΄, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Τόνι Πιούλις οι οποίοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη φέτος στο Νησί, είχαν την απάντηση με τον συνήθης ύποπτο Κράουτς εφτά λεπτά αργότερα!

Με τα σύννεφα της γκέλας να κάνουν την εμφάνισή τους στον ουρανό του Λονδίνου, επιστρατεύτηκε ποιός άλλος, από τον αρχηγό! Ο Βενγκέρ έριξε στη μάχη το ισχυρότερο όπλο του και... τι και αν η Στόουκ μετρούσε πριν την αναμέτρηση 7 γκολ παθητικό σε 15 αναμετρήσεις, ο Φαν Πέρσι τον… χαβά του ! Με δύο γκολ σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο (73΄, 82΄) χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους που σκαρφάλωσαν έτσι στην 7η θέση της Premier!

Keywords
Τυχαία Θέματα