Ο... πιστός Μπαλοτέλι!

Αφού πριν δύο εβδομάδες μοίρασε λεφτά στους δρόμους του Μάντσεστερ, ο Μάριο Μπαλοτέλι αποφάσισε να κεράσει τους θαμώνες ενός μπαρ και μετά να πάει... εκκλησία!

Τελικά οι άνθρωποι αλλάζουν! Εντάξει, έστω λίγο, για να μην γινόμαστε και υπερβολικοί. Οι μέρες κατάνυξης τις οποίες διανύουμε, έχουν «αγγίξει» τον Ιταλό επιθετικό και αυτό το δείχνουν οι πράξεις του.

Ο ιδιόρρυθμος φορ των «πολιτών» εθεάθη σε μια παμπ στην πόλη του Μάντσεστερ, όπου ξόδεψε 1000 λίρες προκειμένου να... κεράσει όλους όσους βρίσκονταν μέσα

στο μαγαζί! Στη συνέχεια, πήγε στην εκκλησία «St.John», παρακολούθησε τη δοξολογία και μάλιστα έριξε 200 λίρες στο παγκάρι της!

«Όταν μπήκε μέσα ουδείς πίστευε πως ήταν αυτός. Το να έρθει ένα τόσο διάσημο άτομο στην εκκλησία είναι το τελευταίο πράγμα πο περιμένεις. Ήταν ωστόσο πολύ ευγενικός και δεν προσπαθούσε καθόλου να τραβήξει την προσοχή», δήλωσε στη «Sun» ένας από τους υπόλοιπους πιστούς.

Μάλιστα, ο ιερέας ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από την κίνηση του «Σούπερ Μάριο», που τον κάλεσε την επόμενη μέρα στο τραπέζι της εκκλησίας για τους άπορους του Μάντσεστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα