Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τα καλοκαιρινά camps

Συνέντευξη Τύπου με την οποία θα παρουσιάσει τα καλοκαιρινά camps της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα παραθέσει την Πέμπτη (31/5) στις 14:00 η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η παρουσίαση των camps θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού κέντρου των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη και θα μιλήσουν οι Γιώργος Αμανατίδης και Μπάμπης Ζελενίτσας, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Φρανσουά Μοντέστο.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας αναμένεται να εξηγήσουν τον τρόπο λειτουργίας των καλοκαιρινών camps για

παιδιά από 5 έως 16 ετών και θα διεξαχθούν σε δύο περιόδους μέσα στον Ιούνιο και θα περιλαμβάνουν δύο βασικές ενότητες και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο και το All Sports

Η πρώτη περίοδος θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου και η δεύτερη περίοδος από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου. Στόχος των καλοκαιρινών προγραμμάτων είναι η συμμετοχή, η διασκέδαση, η δημιουργική απασχόληση αλλά και η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων.

Camp Ποδοσφαίρου

Το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με στόχο κυρίως τη τεχνική. Επιπλέον, θεωρητικά μαθήματα και ομιλίες για κανονισμούς, φυσική κατάσταση, διατροφή, υγιεινή και πρόληψη.

Παράλληλα με το camp ποδοσφαίρου θα λειτουργεί ειδική ενότητα αποκλειστικά για τερματοφύλακες. Οι προπονήσεις του camp ποδοσφαίρου θα γίνονται από τους προπονητές των Αγωνιστικών Τμημάτων Υποδομής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

All Sports Camp

Το πρόγραμμα All Sports περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο. Τα παιδιά συμμετέχουν και εκπαιδεύονται μέσα από ένα κυκλικό πρόγραμμα τις βασικές αρχές τεσσάρων αθλημάτων. Οι προπονήσεις του βόλεϊ και της κολύμβησης θα γίνονται από προπονητές των Ακαδημιών του ΟΣΦΠ.

Ξενάγηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στο μουσείο

Όλοι οι αθλητές των camps θα συμμετάσχουν στη ξενάγηση του γηπέδου Καραϊσκάκη και του μουσείου του συλλόγου του Ολυμπιακού. Το πούλμαν των «ερυθρόλευκων» θα παραλαμβάνει τα παιδιά από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη με συνοδεία των προπονητών όπου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους χώρους του γηπέδου Καραϊσκάκη καθώς επίσης να μάθουν την ιστορία του Ολυμπιακού. Τέλος, θα δίνεται η δυνατότητα λήψης αναμνηστικών φωτογραφιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παροχές

Όλοι οι συμμετέχοντες των camps θα λάβουν:

• Δίπλωμα συμμετοχής

• Ατομική κάρτα αξιολόγησης

• Δώρα Ολυμπιακού

• Ελαφρύ γεύμα

Γενικές πληροφορίες

Η είσοδος στο προπονητικό κέντρο θα πραγματοποιείται από την οδό Αγίας Άννης 98, τις ακόλουθες ώρες:

• Ώρα άφιξης παιδιών με επιλογή φύλαξης: 07:30πμ

• Ώρα άφιξης παιδιών (απλή συμμετοχή): 08:30πμ

Όταν ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των συμμετεχόντων, με τη συνοδεία των προπονητών θα μεταφέρονται προς τους χώρους των αποδυτηρίων και άθλησης ανά ηλικιακό γκρουπ.

• Ώρα αναχώρησης παιδιών (απλή συμμετοχή): 14:45

• Ώρα αναχώρησης παιδιών με επιλογή φύλαξης: 17:00

Με

Keywords
Τυχαία Θέματα