Ο Ντρογκμπά… ανησυχεί τον Νόιερ!

Ο Μάνουελ Νόιερ πιστεύει ότι η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, αν θέλει να κερδίσει το τρόπαιο του Champions League απέναντι στην Τσέλσι…

Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν τον λονδρέζικο σύλλογο στον τελικό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη, το Σάββατο (19/05) το βράδυ, στην «Αλιάντς Αρένα» και ο Μάνουελ Νόιερ τοποθετήθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού που περιμένει να έχει η Τσέλσι.

«Η Τσέλσι

είναι τακτικά πολύ καλά οργανωμένη και το έδειξε αυτό και στα δυο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω να παίξει απέναντί μας τόσο αμυντικά όσο έπαιξε με την Μπαρτσελόνα, πάντως. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγουν όλοι στην επίθεση, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν ένα πιο κοντρολαρισμένο στυλ», ήταν τα λόγια του Γερμανού πορτιέρο της Μπάγερν.

Παράλληλα, ο Νόιερ… έβγαλε το καπέλο στον Ντιντιέ Ντρογκμπά, χαρακτηρίζοντας τον Ιβοριανό επιθετικό της Τσέλσι ως τον νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα της ομάδας του, η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χόλγκερ Μπαντστούμπερ και Νταβίντ Αλάμπα…

«Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός που έχει πολύ δύναμη και κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ γνωρίζει πώς να τοποθετείται στην περιοχή. Είδαμε και την φετινή σεζόν στο Champion League πόσο επικίνδυνος είναι», τόνισε με νόημα ο 26χρονος άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα