Ο μοναδικός στόχος και οι άχρηστες… πολυτέλειες

21:22 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Προσωπικά θεωρώ ιδιαίτερη πολυτέλεια στην κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός, το να ξαναμπούμε σε ένα κύκλο ανακοινώσεων και αντιπαραθέσεων. Είτε αυτό αφορά πραγματικές καταστάσεις, είτε αφορά εικονικές.

Η ΠΑΕ θεώρησε πως έπρεπε να απαντήσει στην δικηγόρο του πρίγκιπα και στον Τσάκα για όσα είπαν. Πιθανόν και να είχε τους λόγους της και να είχε και δίκιο στην τελική. Να μην ήθελε δηλαδή να κρέμονται στον αέρα πράγματα.

Λογικό θεμιτό αυτό αν έγινε με αυτό το σκεπτικό.

Αρκεί να μην

έγινε σαν συνέχεια των πάσης φύσεως προσωπικών αντιπαραθέσεων που κληροδότησε στον Παναθηναϊκό η αρρωστημένη κατάσταση που υπήρχε πριν αναλάβει την υπόθεση σωτηρίας η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου. Καθώς αυτό και δεν οδηγεί πουθενά και δεν απασχολεί και κανένα.
Εν πάση περιπτώσει για όποιο λόγο κι αν έγινε ότι έγινε, το σίγουρο είναι ένα. Ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχισθεί.

Δεν γίνεται δηλαδή πρακτικά, να έγινε η παρουσίαση του πλάνου για την σωτηρία του Παναθηναϊκού και την επόμενη να ασχολούνται όλοι με την αντιπαράθεση και τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ και της δικηγόρου του πρίγκιπα και του Τσάκα.

Δεν έχει να προσθέσει και κάτι ουσιαστικό άλλωστε επί της ουσίας κάτι τέτοιο.

Εδώ τα πράγματα είναι απλά και καθαρά. Αν είναι πραγματική η ιστορία θα γίνει, αν δεν είναι δεν υπάρχει και κανένας λόγος να ασχολούμαστε περαιτέρω και με οποιοδήποτε τρόπο μαζί της.

Εδώ αυτή την στιγμή, ο Παναθηναϊκός καίγεται στην κυριολεξία για άλλα πράγματα. Για τα εξής δύο δηλαδή επί της ουσίας.
Το πρώτο είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Η στελέχωση δηλαδή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο προπονητής. Το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Το αν θα αναζητηθούν, αν θα υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να αναζητηθούν μεταγραφικές προσθήκες. Το αγωνιστικό πλάνο και οι στόχοι της ομάδας για την νέα σεζόν.

Αυτά είναι κάτι παραπάνω από επείγοντα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και ορισμένα απ’ αυτά να λυθούν και άμεσα μάλιστα.

Το δεύτερο είναι το ξεκίνημα αυτής καθ’ αυτής της προσπάθειας σωτηρίας με την έναρξη των διαδικασιών από την Παναθηναϊκή Συμμαχία που έχει αυτή την στιγμή τα κλειδιά του Παναθηναϊκού. Η συγκρότησή της και η επιτυχία της.

Μην έχει κανένας αυταπάτες. Θα χρειασθεί πολύ σκληρή προσπάθεια. Δεν πρόκειται να πάει με… αυτόματο πιλότο η ιστορία.

Δεν θα τρέξουν όλοι να βάλουν λεφτά και να μπουν στην διαδικασία με το που θα ξεκινήσει η σχετική ιστορία. Είναι δύσκολες οι γενικότερες συνθήκες. Θα χρειασθεί σκληρή, επίπονη και καθημερινή δουλειά και προσπάθεια. Κι αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να την κάνει όλη μόνος του σε προσωπικό επίπεδο ο Αλαφούζος.


Θα πρέπει να ματώσουν και να δουλέψουν σκληρά όλοι οι άνθρωποι της κίνησης. Και ειδικά τα στελέχη της ΠΑΕ. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε για προσωπικές πολιτικές ούτε για δημόσιες σχέσεις.

Γιατί ακόμα κι αυτές, αν δεν πετύχει συνολικά η προσπάθεια και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και σε επίπεδο επιτυχία της κίνησης Αλαφούζου, άχρηστες θ

Keywords
Τυχαία Θέματα