Ο Κατσουράνης για την Μπενφίκα

Έχοντας αγωνιστεί για μια τριετία (2006-2009) στους «Αετούς της Λισαβόνας», ο Κώστας Κατσουράνης θεωρείται από τους Πορτογάλους ο κατάλληλος για να εκφέρει γνώμη για την Μπενφίκα και αυτό ακριβώς του ζητήθηκε την Πέμπτη (24/11).

Η εφημερίδα «O’ Jogo» φιλοξένησε δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη για την σημερινή ομάδα της Μπενφίκα και για κάποιους παίκτες που αγωνίζονται,

όπως κι αυτός, στη μεσαία γραμμή. Ο μέσος του Παναθηναϊκού είπε καλά λόγια για τον Βίκτορ Μιγκέλ, τον 22χρονο αμυντικό που έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ αναφέρθηκε και στους Λουιζάο και Βίτσελ.

«Είναι πολύ καλός αμυντικός, δυνατός σωματικά και πνευματικά. Είναι πολύ καλος στο ψηλό παιχνίδι, έξυπνος και δουλεύει πολύ γιατί είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η πίεση δεν τον επηρεάζει, είναι δυνατός χαρακτήρας και έχει ήδη κάποια εμπειρία», είπε αρχικά ο Πατρινός μέσος.

«Στην τελευταία μου σεζόν στην Μπενφίκα, έπαιξα κι εγώ ως στόπερ σε μερικά παιχνίδι. Στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδα τον Βίτορ Μιγκέλ να προσαρμόζεται απόλυτα στο παιχνίδι και να καλύπτει επάξια το κενό του Λουιζάο, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κώστας Κατσουράνης.

Τέλος, για την φετινή ομάδα της Μπενφίκα ο 33χρονος άσος σχολίασε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κοντράρει τον κάθε αντίπαλο. Έχει εξαιρετική ταχύτητα και ισορροπία στην επίθεση. Γνωρίζω τον Βίτσελ που τον είχα αντιμετωπίσει πρόπερσι με τον Παναθηναϊκό όταν ήταν στην Σταντάρ Λιέγης. Επίσης μου αρέσει ο αριστερός χαφ, Έμερσον, πιστεύω ότι στην Πορτογαλία η ομάδα θα πάει πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα