Ο Κάφλαν στη Williams

Η AT&T Williams Cosworth «αναβάθμισε» τον Μάικ Κάφλαν στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε χθες ο πρόεδρος της ομάδας, Άνταμ Παρ. Η προαγωγή του Κάφλαν έγινε ύστερα από την αποχώρηση του Σαμ Μάικλ για να ενταχθεί στην ομάδα της McLaren Mercedes.

«Το νέο τεχνικό team μας αποτελείται από τον Μάικ Κάφλαν,

τον οποίο έχουμε μόλις επιβεβαιώσει ως τον νέο τεχνικό διευθυντή μας, τον επικεφαλής αεροδυναμικής, Τζέισον Σόμερβιλ, και τον Μαρκ Γκίλαν, ο οποίος είναι ο αρχιμηχανικός μας» τόνισε ο πρόεδρος της Williams, Άνταμ Πάρ με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου για το ινδικό γκραν πρι.

Το 2007 ο Κάφλαν απασχόλησε αρνητικά τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς ενεπλάκη στο σκάνδαλο κατασκοπείας της Ferrari. Αυτή η υπόθεση είχε ως αποτέλεσμα η McLaren να τιμωρηθεί με το πρόστιμο-ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Βρετανός να χάσει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Τον Ιούνιο ανέλαβε καθήκοντα αρχιμηχανικού στην Williams, δηλώνοντας ότι μετάνιωσε για τις ενέργειές του στο παρελθόν και εκφράζοντας την ελπίδα να ξανακερδίσει τον σεβασμό στον κόσμο της F1.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας: http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα