Ο Γκόφας ο «εκλεκτός» του Ρουφ!

Σε γνώριμα λημέρια κατέληξαν οι διοικούντες τον ΠΑΟ Ρουφ, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Onsports, ήρθαν σε συμφωνία με τον Μίλτο Γκόφα για την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ.

Ο Αιγιώτης τεχνικός είπε το πολυπόθητο «ναι» στη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ

με τις δύο πλευρές να δίνουν τελικά τα χέρια έπειτα από διαπραγματεύσεις που διήρκησαν αρκετές ημέρες. Η καταληκτική ημερομηνία για το κλείσιμο της συμφωνίας ήταν η χθεσινή (9/03), όταν πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ., το οποίο κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟ Ρουφ βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή και ο Μίλτος Γκόφας, ο οποίος έχει περάσει ξανά από τον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2010-11, καλείται να βγάλει το σύλλογο από την κακή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται και να τον οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση.

Άλλωστε, σήμερα (10/03) το πρωί (11.00) ο 55χρονος τεχνικός θα ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Ζάκυνθο, προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες και στον ψυχολογικό τομέα! Το πιο πιθανό σενάριο, ωστόσο, είναι να κοουτσάρει την ομάδα στο αυριανό ματς με τη Ζάκυνθο ο γυμναστής του συλλόγου, Γιώργος Μαρτάκος.

Τη Δευτέρα (12/03) θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των ανθρώπων, που θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα