Ο Μπενζελούν, ο Ιωνικός και ο Θεοδωρίδης

Ο πρώην αμυντικός του Πανσερραϊκού, Γιουνές Μπενζελούν μίλησε την... ελληνική εμπειρία.

Ο Γαλλομαροκινός αμυντικός, Γιουνές Μπενζελούν φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού τη σεζόν 2007-08 και πανηγύρισε την άνοδο στη Super League. Ο 29χρονος, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα «sofoot» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Η μητέρα μου είναι ατζέντης ποδοσφαιριστών και μέσω ενός Έλληνα πήγα στην Ελλάδα», είπε και

συνέχισε: «Έπρεπε να μάθω ελληνικά και μου πήρε περίπου τέσσερις μήνες. Μετά από μερικά παιχνίδια τα πήγαινα καλά. Ολοκληρώσαμε τη σεζόν πρωταθλητές και με την άνοδο. Αυτή είναι η καλύτερη ανάμνηση».

Σε ερώτηση για το αν θυμάται κάποια περίεργη ιστορία, δεν δυσκολεύτηκε και μίλησε για το ντεμπούτο του στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικόβ (ήττα 1-0): «Ανέκδοτες ιστορίες, υπάρχουν πολλές. Στο ντεμπούτο μου με τον Πανσερραϊκό. Μπήκα στο 85' για να κρατήσουμε το 0-0 απέναντι στον Ιωνικό. Παίζαμε μέχρι το 98', γιατί ο διαιτητής δεν σφύριζε αν οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν!Τελικά, αυτό έγινε στο 97'... Οπαδοί τριγυρνούσαν στον αγωνιστικό χώρο, όλοι ευτυχισμένοι. Διαμαρτυρηθήκαμε στον διαιτητή και όλοι ήταν θυμωμένοι στα αποδυτήρια.

Ο τερματοφύλακας (σ.σ. Κοτταράς) με κατηγόρησε, γιατί δεν πήρα κόκκινη κάρτα για να κερδίσουμε χρόνο. Τότε, ο πρόεδρος ήρθε και μου είπε: «Είμαι περήφανος για σένα. Έπαιξες πολύ καλά και έδωσες μάχη. Αποτέλεσμα; 500 ευρώ σε κάθε παίκτη. Αυτό ήταν το πρώτο μου ματς...»

Keywords
Αναζητήσεις
sofia benzeloun
Τυχαία Θέματα