Ο Αμπντούν στο Onsports: «Ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη οικογένειά μου»

12:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τη βεβαιότητά του πως και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί δυνατός, όπως έκανε τη φετινή χρονιά, εμφανίστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» αποτελεί μέλος της καλύτερης 18άδας της Super League, όπως προέκυψε από τα βραβεία της «Nova».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της βράβευσής του, ο 26χρονος άσος εξέφρασε αποκλειστικά στο Onsports την ικανοποίησή του για το βραβείο, που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Παράλληλα, ο Τζαμέλ Αμπντούν μίλησε για την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά και την αγωνιστική σεζόν που ακολουθεί, στην οποία οι Πειραιώτες θα «μάχονται» σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» δεύτερη οικογένειά του.

Τζαμέλ συγχαρητήρια για το βραβείο. Αποτελεί αναγνώριση για την προσπάθειά σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο μου. Το κέρδισα την περσινή χρονιά (σ.σ. με την Καβάλα) και το κέρδισα και φέτος. Είμαι χαρούμενος για μένα, την οικογένειά μου, την ομάδα, τον κόσμο, αλλά και για τον προπονητή. Ο κόουτς δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν και είμαι λυπημένος για αυτό. Είναι καλός άνθρωπος και καλός προπονητής και ελπίζω να έχει τις ανάλογες επιτυχίες που είχε στον Ολυμπιακό με την κατάκτηση τίτλων και σε άλλες ομάδες. Είμαι χαρούμενος για το… μωρό μου (σ.σ. δείχνει το βραβείο). Η γυναίκα μου γέννησε πριν μία εβδομάδα ένα κοριτσάκι και τώρα έχω δύο… μωρά (γέλια)».

Πώς βλέπεις την ομάδα την ερχόμενη σεζόν;

«Η επόμενη χρονιά θα είναι ίδια με την φετινή. Χρειάζεται πολύ δουλειά, γιατί στην Ελλάδα η καλύτερη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι σίγουρος πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούμε με μοναδικό στόχο τις νίκες σε κάθε ματς, όπως κάναμε και τη φετινή περίοδο».

Ποια είναι τα δικά σου σχέδια για την επόμενη περίοδο;

«Εγώ πρώτα απ’ όλα παίζω για την ομάδα. Αυτό έχει σημασία για μένα και μετά κοιτάω το προσωπικό όφελος. Ελπίζω η ομάδα να πάει καλά και εγώ να είμαι το ίδιο καλός, όπως στο δεύτερο γύρο, γιατί η αλήθεια είναι πως στο πρώτο μισό δεν ήμουν καλός. Είμαι χαρούμενος γιατί ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη οικογένειά μου και περνάω καλά εδώ».

Ποια είναι τα στοιχεία που κράτησες από την φετινή χρονιά;

«Αυτά που κρατάω είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυποέλλου. Έχω πει και στο παρελθόν πως το σημαντικό είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Είναι καλό για μένα να σκοράρω αλλά προτιμώ να μην το κάνω και να κερδίζει η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα