Ντρογκμπά: «Οι τελικοί είναι για να κερδίζονται»

Τον τρίτο του τελικό μέσα στην χρονιά ετοιμάζεται να δώσει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με την φανέλα της Τσέλσι, που στέλνει… μήνυμα νίκης ενόψει του σαββατιάτικου (19/05) αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου!

«Είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ματς της ζωής μου. Νομίζω ότι έχω αγωνιστεί σε πολλά σημαντικά παιχνίδια με την Τσέλσι, αλλά αυτό κατατάσσεται πολύ ψηλά. Θα είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί είναι μόλις η δεύτερη φορά που φτάνουμε σε έναν τελικό Champions League. Θέλουμε να κάνουμε

τα πάντα για να πάμε εκεί και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι στην Μπάγερν», τόνισε μεταξύ άλλων ο 34χρονος επιθετικός των «μπλε» στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Παράλληλα, με αφορμή το γεγονός ότι ο τελικός του Champions League θα είναι ο τρίτος για εκείνον φέτος, ο Ντρογκμπά επισήμανε: «Δεν ξέρω αν είμαι φτιαγμένος για τελικούς, αλλά σίγουρα το απολαμβάνω να συμμετέχω σε αυτούς. Νομίζω ότι θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και εγώ θα βάλω τα δυνατά μου. Νομίζω ότι ο καθένας προσωπικά πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του και να περιμένει ότι όλα θα δουλέψουν σωστά».

Όσο για το γεγονός ότι έχει χάσει πολλούς τελικούς στην καριέρα του, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο; «Είχα πολλές απογοητεύσεις, αλλά επίσης είχα και μερικές μεγάλες στιγμές σε άλλες περιπτώσεις. Τώρα, εγώ και οι συμπαίκτες μου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε ότι αυτός ο τελικός θα είναι από τους καλούς για εμάς. Οι τελικοί είναι για να κερδίζονται και ελπίζω ότι αυτό θα κάνουμε κι εμείς», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Ιβοριανού στράικερ των λονδρέζων.

Keywords
Τυχαία Θέματα