Ντέρμπι αλά ιταλικά!

Ποιο να πιάσεις και ποιο να αφήσεις! Γεμάτο από ντέρμπι που υπόσχονται να σβήσουν λίγο από την ακόρεστη δίψα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, είναι το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής της «Serie A»!

Το αήττητο της πρωτοπόρου Γιουβέντους δοκιμάζεται αυτή τη φορά στο «Μεάτσα» από την Ίντερ η οποία έχοντας ήδη μείνει οκτώ βαθμούς μακριά από το… ρετιρέ, ψάχνει μόνο για το τρίποντο που θα την διατηρήσει σε τροχιά «Σκουντέτο», την ίδια ώρα που η «αιώνια πόλη» φιλοξενεί το μεγάλο ντέρμπι… μίσους μεταξύ Μίλαν και Ρόμα οι οποίες θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Δύσκολη

αποστολή τόσο για τη δεύτερη της βαθμολογίας Ουντινέζε η οποία υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Παλέρμο στο «Φρίουλι», όσο και για την παρέα του Τζιμπρίλ Σισέ που αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Κάλιαρι στη Σαρδηνία.

Η Νάπολι τέλος δοκιμάζεται από την Κατάνια στο «Άντζελο Μασιμίνο» με στόχο να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης, με τις αναμετρήσεις Φιορεντίνα – Τζένοα, Σιένα – Κιέβο, Μπολόνια – Αταλάντα, Πάρμα – Τσεζένα και Λέτσε – Νοβάρα να συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Δείτε τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και όλες τις αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα