Εκδίκηση ή άλωση;

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό θα προσπαθήσει να… σερβίρει τη δωδέκατη αγωνιστική του «Championnat» η Σεντ Ετιέν, η οποία τρεις μόλις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Λιγκ Καπ (2-1), υποδέχεται και πάλι στο «Ζοφρουά Γκισάρ» τη… μισητή Λιόν που ευελπιστεί σε δεύτερη… άλωση προκειμένου να ψαλιδίσει τη διαφορά της από την κορυφή.

Εκεί, όπου έχει στρογγυλοκαθίσει η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία φέτος εμφανίζεται πιο έτοιμη από ποτέ να επανακτήσει τα σκήπτρα του γαλλικού πρωταθλήματος, φιλοδοξώντας

να κάνει ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση κόντρα στην εντυπωσιακή εκτός έδρας Καέν στο «Παρκ ντε Πρενς», προερχόμενη μάλιστα και από τον αποκλεισμό σοκ μεσοβδόμαδα από τη Ντιζόν (3-2).

Η τελευταία κοντράρεται με τη Μαρσέιγ στο «Γκαστόν Ζεράρντ» και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League θέλει, κόντρα στους νεοφώτιστους, να ζευγαρώσει τις διαδοχικές νίκες της εντός συνόρων, στην προσπάθεια που κάνει για αντεπίθεση, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας Μονπελιέ δοκιμάζεται στο «Λα Μοσόν» με την Νανσί.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει το ντέρμπι της Βρετάνης ανάμεσα σε Μπρεστ και Λοριάν, αλλά και αυτό του Βορρά μεταξύ της Βαλενσιέν και της Λιλ η οποία θέλει να κρατήσει την επαφή της με το… ρετιρέ.

Η Μπορντό τέλος θέλει να βάλει επιτέλους φρένο στην… ξέφρενη κατηφορική της πορεία πανηγυρίζοντας το δεύτερο τρίποντο της σεζόν κόντρα στην Αζαξιό μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες. Τουλούζ – Ρεν, Νις – Σοσό και Εβιάν – Οσέρ οι αναμετρήσεις που συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Δείτε τη βαθμολογία, τα αποτελέσματα και όλες τις αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα