Νικολαΐδης: «Πιο αγνή η αγάπη των ομογενών»

Για την παρουσία του στη Νέα Υόρκη και τα συναισθήματα που του προκάλεσε μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε εφημερίδα της ομογένειας, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφερθεί στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ και στις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά απόψε. Έχω ξανάρθει εδώ και άλλες δύο φορές. Συνομιλούσαμε να το κάνουμε προ δύο τριών ετών, το αποφασίσαμε τον Σεπτέμβριο και χαίρομαι που είμαι εδώ γιατί ο Σύνδεσμος της ΑΕΚ

έχει μια ιστορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της Ένωσης στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας», συμπληρώνοντας: «Εδώ απόψε είμαι ως πρώην ποδοσφαιριστής. Βλέπω πολύ κόσμο και αισθάνομαι πολύ καλά. Οι ομογενείς είναι μακριά από τα γεγονότα και η αγάπη τους είναι πιο αγνή».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του δείπνου της εκδήλωσης του club Νέας Υόρκης, για την πολυετή προσφορά του στην ΑΕΚ τιμήθηκε τόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης, όσο και οι Ηλίας Μακρινός (πρώην πρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Χρήστος Φωτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα