Νίκησε ο Βόλος, «φωνάζει» ο Οδυσσέας

Ο Βόλος νίκησε με 3-1 τον Οδυσσέα στην Γλυδάφα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Βόλος πήρε ακόμα μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των γυναικών, ωστόσο ο Οδυσσέας Γλυφάδας αμφισβητεί έντονα τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαμούρη θεωρώντας ότι έχει αδικηθεί κατάφορα από αυτές.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού κύλησε χωρίς φάσεις και γκολ

ενώ στην επανάληψη ο Βόλος έκανε καλύτερη εμφάνιση και στο 50’ η Τσιρδάνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Πελετίδου για το 0-1. Το 2-0 για το Βόλο έγινε στο 52’ με εντυπωσιακό τρόπο, αφού η Ζίγρα σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!), ενώ στο 71’ η Γκαλ σκόραρε για το 0-3 «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Βόλο.

Ο Οδυσσέας Γλυφάδας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 80’ με την Κατσαΐτη, ωστόσο διαμαρτύρεται για την φάση του πρώτου γκολ καθώς θεωρούν οι άνθρωποι της ομάδας ότι έχει γίνει επιθετικό φάουλ πάνω στη Φώτη στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ στο τρίτο γκολ υποστηρίζουν ότι η Γκαλ πήρε την μπάλα με το χέρι πριν τη στείλει στα δίχτυα.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Πελετίδου, Μοσχοφίδου, Ντούσκα, Δούκα, Παπακώστα, Καλλιστή, Γαργαρέτα, Κοσσόβα, Τζάνη, Κατσαΐτη, Φώτη.

ΒΟΛΟΣ: Αναστασάκη, Γουγούση (89’ Γκλοτζά), Ζίγρου (87’ Παρασκευοπούλου), Γκαλ, Οικονόμου, Μπαλαμούτη, Τραΐκοβιτς, Τσιρδάνη, Δημητράδη, Γιοβάνοβιτς (45’ Χατζηλιόντου), Μαλισιώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα