Νάουσα-Αστραπή Μεσοποταμιάς 3-1

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο η Νάουσα, ύστερα από το ρεπό της πρεμιέρας, επικρατώντας 3-1 της Αστραπής Μεσοποταμιάς.

Οι παίκτες του Βασίλη Αργυρίου απέδωσαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία γκολ, ενώ στη συνέχεια έριξαν την απόδοσή τους. Παρουσία 300 φίλων τους, οι «γαλάζιοι» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 12’, χάρη σε εύστοχο πλασέ του Παυλίδη. Στο 25’ η Αστραπή επιχείρησε να απαντήσει, αλλά το σουτ του Αλεξανδρίδη, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Στο 32’ ανέλαβε

δράση ο Καραλιόπουλος, ο οποίος έκανε το 2-0, ενώ στο 39’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν κάπως και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Καστοριάς να γίνει απειλητική. Μάλιστα στο 67’ ο Κοκοβίδης με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Μανδάλης, Βλαχοδήμος Ζ. (70’ Τούφας), Πέικος, Αργυρίου Π., Πίττος, Καραλιόπουλος (80’ Βλαχοδήμος Α.)., Παυλίδης, Ευθυμιάδης Γ. (60’ Σίγγας), Αργυρίου Γρ., Περηφανόπουλος

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τσιλιγγιρίδης, Μπαϊρακτάρης (46’ Τάσιος), Χαχσανίδης, Σαλονικίδης, Ιωσηφίδης, Παλαιοδήμος, Κοκοβίδης, Βασιλειάδης, Χάσκος, Παπαδόπουλος, Αλεξανδρίδης (50’ Νοβάτσης).

ΝΑΟΥΣΑ: Λάκης Λαζάρου

Keywords
Τυχαία Θέματα