Νίκη και μεταγραφή για τους Μπάλτιμορ Όριολς

05:43 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μπάλτιμορ Όριολς επικράτησαν με 2-1 των Μπόστον Ρεντ Σοξ, ενώ ανακοίνωσαν την απόκτηση του 49χρονου pitcher, Jamie Moyer.

Χωρίς τον τραυματισμένο Νικ Μαρκάκη, οι εκπρόσωποι της Βαλτιμόρης συμπλήρωσαν επτά σερί νίκες στη Βοστόνη. Ο Endy Chavez πέτυχε το νικητήριο RBI στο έκτο inning και έδωσε τη νίκη στον Wei-Yin Chen (5-2). Επίσης, ο Jim Johnson συμπλήρωσε 18 saves. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανακοινώθηκε ο Moyer, που θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα των Όριολς.

Μέχρι το ένατο

inning έφτασε ο Ivan Nova (7-2) στο 4-1 των Νιου Γιορκ Γιάνκις σε βάρος των Τάμπα Μπέι Ρέις. Τελικά χρειάστηκε το όγδοο save του Rafael Soriano, για να χρεωθεί τη νίκη. Επίσης, οι Mark Teixeira και Robinson Cano είχαν home runs, ενώ οι Nick Swisher και Eric Chavez σημείωσαν κρίσιμα RBIs στο όγδοο inning.

Με τριπλό home run του Adam LaRoche, οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς κέρδισαν με 5-3 τους Νιου Γιορκ Μετς. Τη νίκη χρεώθηκε ο Edwin Jackson (2-3) ύστερα από παρουσία επτά innings. Ακολούθησε «τέλειος» Sean Burnett στο όγδοο και το πέμπτο φετινό save του Tyler Clippard στο ένατο.

Οι Κλίβελαντ Ίντιανς επιβλήθηκαν με 9-6 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Άλλωστε ο Michael Brantley είχε τριπλό home run και ο Casey Kotchman διπλό. Από την άλλη, οι Miguel Cabrera και Don Kelly σημείωσαν ατομικά αντίστοιχα χτυπήματα, αλλά δεν απέτρεψαν τη νίκη του Jeanmar Gomez (4-4) επί του Max Sherzer (5-4). Ακόμα, ο Chris Perez συμπλήρωσε 19 saves σε είκοσι ευκαιρίες.

Τρία RBIs με ένα double είχε ο Ryan Ludwick στο 5-4 των Σινσινάτι Ρεντς σε βάρος των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Έτσι βοήθησε τον Johnny Cueto (6-3) να πάρει τη νίκη. Επίσης ο Brandon Phillips πέτυχε home run, ενώ ο Andrew McCutchen μείωσε σε 5-4 με τριπλό home run στο όγδοο inning. Ακολούθησε το έκτο φετινό save του Aroldis Chapman, οπότε το σκορ διατηρήθηκε υπέρ των «κόκκινων».

Ξεχώρισε ο Gregor Blanco με ένα home run και δύο runs στο 6-5 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Παράλληλα ο Madison Bumgarner (7-4) υπερίσχυσε του Clayton Richard (2-7), έστω και οριακά, έπειτα από το τρίτο φετινό save του Sergio Romo.

Ο Randall Delgado (4-5) πέτυχε RBI και χρεώθηκε τη νίκη στο 2-1 των Ατλάντα Μπρέιβς επί των Μαϊάμι Μάρλινς. Εν τέλει ο Craig Kimbrel ολοκλήρωσε σπουδαία εμφάνιση του bullpen των «γενναίων» με το 17ο του save σε 18 ευκαιρίες.

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Λος Άντζελες Ντότζερς, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Τορόντο Μπλου Τζέις, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Μινεσότα Τουίνς, Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, Μιλγουόκι Μπρούερς-Σικάγο Καμπς, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Κολοράντο Ρόκις, Λος Άντζελες Έιντζελς-Σιάτλ Μάρινερς και Όκλαντ Αθλέτικς-Τέξας Ρέιντζερς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα