Νίκες για Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου

Χωρίς αλλαγές στην κορυφή πέρασε η 21η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, με τη Ντόρτμουντ να παραμένει στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» απέναντι στη Λεβερκούζεν, επικρατώντας 1-0. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος με απόσταση δύο βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου. Μοναδικός σκόρερ για τους πρωταθλητές, ήταν ο Καγκάβα στο 45’.

Την ίδια ώρα, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεφε στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας 2-0 της Καϊζερσλάουτερν στην «Αλιάντζ Αρένα». Ο Γκόμεζ στο 6’ άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς, με τον Μέλερ να κάνει το τελικό 2-0, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Στουτγκάρδη στη «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» όπου διέλυσε 5-0 τη Χέρτα Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έκαναν τρομερό ξεκίνημα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Ο Ιμπίσεβιτς στο 24’ άνοιξε το σκορ, με τον Χάρνικ στο 28’ να κάνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Οτλ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και ένα λεπτό αργότερα ο Οκαζάκι έκανε το 3-0.

Ο Χάρνικ στο 41’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 58’ ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας το Αννόβερο απέναντι στη Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ προηγήθηκαν με τέρμα του Ζιντάν. Ο Σόμπιχ όμως στο 89’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για το τελικό 1-1.

Τέλος, η Βέρντερ Βρέμης παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Χόφενχαϊμ. Ο Βέστεργκααρντ μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Αρναούτοβιτς στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα.

Keywords