Νίκες για Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου

Χωρίς αλλαγές στην κορυφή πέρασε η 21η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, με τη Ντόρτμουντ να παραμένει στην πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» απέναντι στη Λεβερκούζεν, επικρατώντας 1-0. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος με απόσταση δύο βαθμών από την Μπάγερν Μονάχου. Μοναδικός σκόρερ για τους πρωταθλητές, ήταν ο Καγκάβα στο 45’.

Την ίδια ώρα, η Μπάγερν Μονάχου

επέστρεφε στις νίκες στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας 2-0 της Καϊζερσλάουτερν στην «Αλιάντζ Αρένα». Ο Γκόμεζ στο 6’ άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς, με τον Μέλερ να κάνει το τελικό 2-0, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Στουτγκάρδη στη «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» όπου διέλυσε 5-0 τη Χέρτα Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έκαναν τρομερό ξεκίνημα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Ο Ιμπίσεβιτς στο 24’ άνοιξε το σκορ, με τον Χάρνικ στο 28’ να κάνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Οτλ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και ένα λεπτό αργότερα ο Οκαζάκι έκανε το 3-0.

Ο Χάρνικ στο 41’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 58’ ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας το Αννόβερο απέναντι στη Μάιντζ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ προηγήθηκαν με τέρμα του Ζιντάν. Ο Σόμπιχ όμως στο 89’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για το τελικό 1-1.

Τέλος, η Βέρντερ Βρέμης παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Χόφενχαϊμ. Ο Βέστεργκααρντ μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Αρναούτοβιτς στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα