Νέος θρίαμβος για RVD στο IMPACT

Οι Austin Aries και Devon διατήρησαν τους τίτλους τους, αλλά ο RVD ξεχώρισε στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του IMPACT.

Με... βίαιο τρόπο, οι Mr. Anderson και Jeff Hardy θέλησαν να πάρουν την ιδιότητα του πρώτου διεκδικητή από τον RVD. Ωστόσο, ο Hulk Hogan παρενέβη και όρισε Four-Way στο main event, όπου σε περίπτωση νίκης του RVD, τότε επέλεγε stipulation στο ματς με τον πρωταθλητή Bobby Roode.

Σε περίπτωση νίκης των Hardy ή Mr. Anderson, τότε θα έπαιρναν τη θέση του Van Dam, ενώ αν κέρδισε ο Καναδός πρωταθλητής, τότε θα διάλεγε τον αντίπαλό του στο Sacrifice. Τελικά θριάμβευσε ο RVD με «Five Star Frog Splash» επί του Roode και όρισε ladder match στον επερχόμενο αγώνα τίτλου του!

Νωρίτερα, ο Joseph Park εισέβαλε στο ρινγκ προσποιούμενος τον αδερφό του... εαυτού του. Για αυτό κατέληξε στον μισητό εχθρό του Abyss, Bully Ray. Από τις πλευρές τους, οι Austin Aries και Devon υπερασπίστηκαν τους τίτλους X-Division και TV, αντίστοιχα.

Αντίθετα, ο αγώνας ανάμεσα στον Matt Morgan και Crimson δεν τελείωσε, καθώς παρενέβη ο Bully Ray και έστειλε τον πρώτο στο νοσοκομείο. Ακόμα, η Brooke Tessmacher συνέχισε την ανοδική της πορεία.

Τέλος, ο Kazarian αποκάλυψε φωτογραφικό υλικό, στο οποίο ο AJ Styles... φιλά την πρόεδρο του TNA, Dixie Carter! Άλλωστε, μαζί με τον Christopher Daniels, αναφερόταν συνεχώς σε κάποιο τρομερό μυστικό, τις τελευταίες εβδομάδες.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Η Brooke Tessmacher κέρδισε τη Velvet Sky.
Ο Austin Aries κέρδισε τον Zema Ion.
O Devon κέρδισε τον Robbie E.
Ο RVD κέρδισε τους Bobby Roode, Jeff Hardy και Mr. Anderson σε Four-Way Dance.

Keywords
Τυχαία Θέματα