Ο Μπολτ παράτησε τη φιλενάδα του λόγω... Ολυμπιακών Αγώνων

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο δεν προλαβαίνει να έχει και σέξι φιλενάδα και υψηλό στόχο για χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Λονδίνο! Ενημέρωσε, λοιπόν, την Λιούμπιτσα Σλόβακ να του αδειάσει τη γωνιά, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν οι Αγώνες. Μετά... βλέπουμε.

Αναστάτωσε όλο τον κόσμο επειδή ήθελε να επιβάλει την λευκή Σλοβάκα Λιούμπιτσα Σλόβακ στους Τζαμαϊκανούς και μόλις εκείνοι ηρέμησαν… την έστειλε σπίτι της επειδή του αποσπούσε την προσοχή σε μια περίοδο γεμάτη εξαντλητικές προπονήσεις.

Ο

25χρονος Γιουσέιν Μπολτ ενημέρωσε την όμορφη σχεδιάστρια μόδας ότι θα πρέπει να περιμένει να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να τρέξει κανονικά στο Λονδίνο και μετά να το ξανασυζητήσουν…

Η 28χρονη Σλόβακ, με την οποία είχε σχέση ο Ολυμπιονίκης του στίβου για έξι μήνες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Jamaica Star, έμεινε άφωνη από την απόφαση του Μπολτ αλλά δεν έφερε πολλές αντιρρήσεις.

Ο μάνατζερ του αθλητή επιβεβαίωσε την είδηση δηλώνοντας στην βρετανική Daily Mail ότι ο Μπολτ, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 και 200 μ., είναι πια «ελεύθερος» και θα αφοσιωθεί στην προπόνησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα