Νέα Ιωνία-Ρόδος 4-0

Παίζοντας «μπάλα» για ένα ημίχρονο, η Νέα Ιωνία επικράτησε με 4-0 της Ρόδου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νωχελικά στο πρώτο ημίχρονο, και δεν απείλησαν ιδιαίτερα τις αντίπαλες εστίες «εγκλωβισμένες» σε ένα παιχνίδι κέντρου. Η Ρόδος είναι αυτή που απείλησε πρώτη να ανοίξει το σκορ ωστόσο ο Δρόσος είπε «όχι» στις προσπάθειες των Γκινή και Φράγκο. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες

να πηγαίνουν στην ανάπαυλα ισόπαλες δίχως τέρματα. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν τελείως διαφορετική από αυτή του πρώτου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να πάρουν τη νίκη. Το γκολ «από τα αποδυτήρια» που αναζητούσαν επιτεύχθηκε στο 50’ με τον Νταϊφώτη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τόππου και έκανε το 1-0. «Σαστισμένη» η Ρόδος από το απρόσμενο αυτό τέρμα, δέχθηκε το 2ο από τον Καφέ στο 56’. Η Νέα Ιωνία δεν έμεινε εκεί και έξι λεπτά αργότερα στο 62’ ο Πετούσης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Πελέκης στο 78’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του για το 4-0 το οποίο ήταν τελικό. Με τη νίκη της αυτή η Νέα Ιωνία αποσπάστηκε αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να μπει στη διαδικασία των μπαράζ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Παυλίδης, Καραβίδας, Ρωμαϊδης, Νταϊφώτης, Πετούσης, Καραγιάννης, Καλογερής, Καφές, Βάσος, Ελμάνογλου (46΄ Όμπουε)

ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Σώτας, Καντιμοίρης (66΄ Καρπαθάκης), Παπαδόπουλος, Πελέκης, Θαμνόπουλος, Δανάς, Γκινής (79΄ Ορφανίδης), Διακοβασιλείου, Φράγκος (79΄ Καλημέρης), Καταπόδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα