ΠΑΟΚ | Στιρκς: "Γιατί να πει όχι ο ΠΑΟΚ στη βαλκανική λίγκα;"

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της βαλκανικής λίγκας, Σάι Στρικς και σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της λίγκας και ανέφερε ότι περιμένει την απάντησή του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάι Στρικς στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103 fm":

Θεσσαλονίκη

αποτελεί την δευτερή μου πόλη. Οποτε έχω την ευκαιρία έρχομαι", δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σάι Στρικς και συνέχισε λέγοντας: 

"Εύχομαι να έχουμε το επόμενο φάιναλ φορ στην Θεσσαλονίκη εφόσον υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Γιατί όχι; Είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε στην Καβάλα, είτε στην Δράμα, εμείς θέλουμε γεμάτα γήπεδα. Με τους σπόνσορες μας βοηθάμε τις ομάδες κάτι που έχουμε αποδείξει. Εχουμε κάνει προτάσεις και στην Ακαντέμικα και στην Χέμοφαρμ κάτι το οποίο δείχνει ότι θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί από εδώ και πέρα. Περιμένουμε την επίσημη απάντηση. Παραμένουμε καλά οικονομικά παρά την κατάσταση γενικότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή ελληνική ομάδα κοντά μας. Ημουν διαιτητής, γνωρίζω το ελληνικό μπάσκετ, δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό να πάει μια ομάδα με το λεωφορείο για παράδειγμα στην Βουλγαρία, δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου. Στην Ελλάδα πρέπει πλέον να μάθουν να ζούνε ρεαλιστικα. Η συμμετοχή τους στην λίγκα θα βοηθήσει και στην προώθηση νέων παικτών".

Για το αν μίλησε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς ανέφερε: "Πριν από δύο εβδομάδες μίλησα με τον Πρέλεβιτς. Κατάλαβε πως είναι η θέση μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Του είπα πως έχει η βαλκανική λίγκα και νομίζω ότι αποδέχτηκε την στάση μας. Αγαπώ τις ελληνικές ομάδες και η λίγκα είναι ευκαιρία να δώσουν ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, παίζουν μέχρι τρεις Αμερικανοί, αυτή είναι μία από τις προϋποθέσεις μας. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει θετικά αυτό το πρωτάθλημα. Σε 2-3 χρόνια θα ξεπεραστεί η κρίση, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα γίνει επιπέδου Ευρωλίγκας, το 60% των παιχνιδιών μας είναι τηλεοπτικά, οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους, ακόμη και ο Αρης που δεν βγήκε ωφελημένος από την παρουσία του στο Eurocup".

Για το τι του είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν τελικά ο ΠΑΟΚ αποδεχτεί την προτασή μας. Αν και συνήθως όταν ήμουν εγώ διαιτητής έχανε! Πάντως, είναι πολύ μεγάλο όνομα ο ΠΑΟΚ. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι αν λάβει μέρος στην λίγκα το επόμενο φάιναλ φορ θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Περιμένω την απάντησή από τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Θα έρθει μετά το τέλος της σεζόν, είναι πολύ απασχολημένος τώρα. Αντιμετωπίζει θετικά αυτό το ενδεχόμενο, θα παίξει ρόλο το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Είναι έξυπνος άνθρωπος και θα πάρει την σωστή απόφαση. Θα κάνει καλό η συμμετοχή μιας ομάδας από την Θεσσαλονίκη στην λίγκα, θα δώσει κίνητρο στους φιλάθλους. Σίγουρα τα πράγματα στα Βαλκάνια έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα