Νέα αποχή από τους οργανωμένους της Νίκης Βόλου

Με το σύνθημα «απέχουμε από τα όνειρά μας» και με την ελπίδα να δοθεί λύση στο ιδιοκτησιακό αδιέξοδο οι οργανωμένοι οπαδοί αποφάσισαν να απέχουν και πάλι από παιχνίδι της Νίκης Βόλου, αυτή τη φορά με τον Τηλυκράτη στο «Παντελής Μαγουλάς».

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι θα επιστρέψουν «όταν οριστικά και αμετάκλητα θα έχουν απεμπλακεί τελείως από την ομάδα μας οι παλαιοί μέτοχοι και παράγοντες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σ.Φ. Blue Club

«Π.Ντοκούζης», Blue Angels, Θύρα 3 -Volos Club:
«Αποφασίσαμε , με πόνο ψυχής ,να στερηθούμε για μία ακόμα φορά τη χαρά να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.

Δυστυχώς πολλές φορές χρειάζεται να σφίγγουμε τα δόντια, να μπαίνουμε στη λογική του "αναγκαίου κακού" και να θυσιάζουμε κάποια πράγματα , για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε μία μόνιμη και ουσιαστική λύση, στο ιδιοκτησιακό αδιέξοδο που την έχουν οδηγήσει.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην αγαπημένη μας Νίκη, καλή επιτυχία. Ελπίζουμε, μέσα από την καρδιά μας να γίνει ακόμη ένα βήμα για να πανηγυρίσουμε μαζί την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική.

Εμείς θα είμαστε ξανά στις κερκίδες του "Π. Μαγουλάς" και όλων των γηπέδων που θα αγωνίζεται ο ιστορικός μας σύλλογος, όταν οριστικά και αμετάκλητα θα έχουν απεμπλακεί τελείως από την ομάδα μας οι παλαιοί μέτοχοι και παράγοντες.

Τέλος, ελπίζουμε να ευδοκιμήσει η προσπάθεια που γίνεται, για να γυρίσει ουσιαστικά η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ιδιοκτησιακή σελίδα και να την οδηγήσουμε όλοι μαζί, εκεί που αρμόζει στον πιστό κόσμο και την μακρόχρονη ιστορία της.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. - ΝΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ...».

Keywords
Τυχαία Θέματα