«Να ζητήσουμε βοήθεια από τον Βαρδή»

Ουσιαστική λύση δεν προέκυψε από την ευρεία σύσκεψη που έγινε στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το μέλλον του ΟΦΗ, με την πρόταση του Μανόλη Παπαματθαιάκη να κλέβει την παράσταση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ επισήμανε: «Να πάμε όλοι μαζί οι παλιοί παράγοντες στην Αθήνα και να ζητήσουμε τη βοήθεια του Βαρδή

Βαρδινογιάννη. Συζητήσαμε το πρωί με τον Κώστα Ρεπανάκη να κάνουμε κάτι για να σωθεί ο ΟΦΗ. Παράλληλα μέχρι τον ορισμό της νέας Γενικής Συνέλευσης ν’ αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τον Σήφη Κορωνάκη και να πορευτούμε με σύμπνοια και αγάπη». Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που θα οριστεί άμεσα.

Ηχηρές ήταν απουσίες των προέδρων των τελευταίων χρόνων Γιάννη Κουράκη, Νίκου Μαχλά, Βασίλη Ξημέρη, όπως και γενικότερα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (στη διαδικασία δεν βρέθηκε ούτε ο Παναγιώτης Σπυριδάκης). Στη σύσκεψη δεν μετείχαν και πολλά μέλη της τωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ (Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Τσαμπουράκης) με εξαίρεση εκτός του Σήφη Κορωνάκη, τους Γιώργο Ξενικάκη, Μιχάλη Πλευράκη και Χάρη Σφακιανάκη. Δεν ήταν «παρών» ούτε ο επιχειρηματίας και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Καράτζης.

Αντίθετα, παρόντες στην διαδικασία ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Παπαματθαιάκης μαζί με τον γιο του Δημήτρη, καθώς και παράγοντες που πέρασαν από τις διοικήσεις Πρωτοδικείου όπως οι Βαγγέλης Αποστολάκης, Αντώνης Λυδατάκης, Μανόλης Κουμαντάκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, αλλά και από πρώην διοικήσεις της ΠΑΕ όπως ο Κώστας Ρεπανάκης.

Επίσης το παρών έδωσαν στη σύσκεψη και αρκετοί Παλαίμαχοι παίκτες του ΟΦΗ που φαίνεται ότι τάσσονται στο πλευρό του Κορωνάκη με προεξέχοντα τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Μανόλη Πατεμτζή. Εκεί ήταν επίσης από τους Παλαίμαχους τα μέλη του Συνδέσμου Γιώργος Βλάχος, Μανόλης Φουστανάκης, Πέτρος Μαράκης, Μανόλης Πανακάκης και Φανούρης Πατηνιώτης.

Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι από τα προεδρία των οργανωμένων οπαδών, τα οποία και είχαν προσκληθεί, καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Νότης Μαριάς.
Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της Νίκος Τζώρτζογλου και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γιώργος Βοζικάκης και Μανόλης Μαθιουδάκης.

Στη σύσκεψη δεν συμμετείχε ούτε ο Φανούρης Βατσινάς ο οποίος έστειλε επιστολή στην οποία τονίζει ότι ο ίδιος και ο αδερφός του θα αναλάβουν τα χρέη τους στην περίπτωση που και οι υπόλοιποι που τον ακολούθησαν στην προεδρία πράξουν το ίδιο.

Ένταση υπήρξε μεταξύ του Κώστα Ρεπανάκη και του Νίκου Τζώρτζογλου μετά την τοποθέτηση του πρώτου ότι «εγώ δεν είμαι γυρολόγος παράγοντας, όπως κάποιοι άλλοι». «Δεν με αγγίζουν αυτά» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ που λίγη ώρα αργότερα πήγε ν' αποχωρήσει μαζί με το μέλος της Ένωσης Μανόλη Μαθιουδάκη, στη συνέχεια πείστηκε και παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Είχε προηγηθεί η εκ νέου παρέμβαση του Κώστα Ρεπανάκη που απευθυνόμενος στον Νίκο Τζώρτζογλου του είπε: «Δέκα χρόνια προσπάθησες να ρίξεις τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Που ήταν η δύναμή σου στην πρώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα