Μουζουράκης: «Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

12:17 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στο θετικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών του Ρούβα στον πρώτο γύρο αναφέρθηκε ο Μανόλης Μουζουράκης με δηλώσεις του σε κρητική εφημερίδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Γέργερης μίλησε στην εφημερίδα «Πατρίς» για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο, τους στόχους που έχει ο Ρούβας εν όψει συνέχειας, αλλά και τον πρώτο γύρο που ολοκληρώθηκε:

«Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από όλους. Δεν θέλω να μηδενίσω το προηγούμενο διάστημα με τον Μύρωνα Σηφάκη, αλλά πλέον η ομάδα έχει μπει σε ένα διαφορετικό

δρόμο και φαίνεται και από τα αποτελέσματά της.
Σίγουρα έχει παίξει ρόλο ο νέος προπονητής και οι μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη, έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Κάναμε καλές επιλογές και αποδίδουν στο γήπεδο».

Για τον πρώτο γύρο που ολοκληρώθηκε: «Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια. Η ομάδα έχει καλό υλικό και μπορούμε να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε τον στόχο μας».

Για τη συνέχεια: «Σε καμιά περίπτωση δεν αλλάζει ο στόχος μας. Αλίμονο αν παρασυρθούμε. Αν δεν προσέξουμε το όνειρο που ζούμε σήμερα μπορεί να γίνει ο εφιάλτης του αύριο. Είμαι της άποψης να προχωράμε βήμα-βήμα. Ο Ρούβας μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής, αρκεί να προσέξει και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο, όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά. Ατομικό πρόγραμμα κάνει ο Γιάννης Δεληθωμαΐδης ενώ θεραπευτική αγωγή ακολουθεί ο Μανώλης Χαλκιαδάκης, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα