Μώραλης: «Δεν υπάρχει πρόταση στον Βαλβέρδε»

17:02 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τα πουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό

ραδιοφωνικό σταθμό «Mundosports» υποστήριξε πως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση του προέδρου των Πειραιωτών προς τον Ισπανό τεχνικό.

Παράλληλα, ο Γιάννης Μώραλης, επιβεβαίωσε την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Δήμητρη Σιόβα για το καλοκαίρι, το πλάνο της ελληνοποίησης της ομάδας, αλλά και τη φετινή σεζόν των «ερυθρόλευκων», με την πορεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής της Πειραϊκής ΠΑΕ, μίλησε για:

Το αν υπάρχει διαφορά στη χαρά για την κατάκτηση του 14ου τίτλου: «Σίγουρα υπάρχει. Κάθε ένα έχει τη δική του χαρά και τα δικά του χαρακτηριστικά. Το πρώτο πρωτάθλημα, ήταν αυτό που πήρε ο Ολυμπιακός μετά από 10 χρόνια. Το 7ο σηματοδότησε ένα ρεκόρ, υπάρχει αυτό που πήραμε όταν μπήκε η ομάδα στο νέο Καραϊσκάκη, το οποίο κατακτήθηκε ενώ την προηγούμενη σεζόν είχαμε μείνει πίσω από τον Παναθηναϊκό. Τα δύο τελευταία πρωταθλήματα πιστοποιούν την ομαλή αλλαγή διοίκησης στον Ολυμπιακό και την μετάβαση από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη συνέχεια των επιτυχιών. Ίσως να μην υπάρχει διαφορά στη χαρά, αλλά στους λόγους της χαράς».

Το αν κατακτήθηκε δίκαια το πρωτάθλημα και την απάντησή του σε αυτούς που αμφισβητούν τους τίτλους του Ολυμπιακού: «Όλα ήταν δίκαια. Δεν αμφισβητείται αυτός ο τίτλος του Ολυμπιακού, κανένας από τους προηγούμενους που πήραμε, είτε εμείς είτε άλλες ομάδες. Κάποια άλλα στοιχεία είναι παράμετροι που μπαίνουν στο ποδόσφαιρο και διεθνώς και είναι αυτά που το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Όλα τα πρωταθλήματα είναι δίκαια, δεν πρέπει να αμφισβητούνται. Ειδικά σε 4-5 πρωταθλήματα, η βαθμολογική μας διαφορά από τους υπόλοιπους ήταν τέτοια που δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει το αντίθετο. Έχουμε ένα ρόστερ ποιοτικό και μεγάλο σε βάθος, διοικητική σταθερότητα, η συμπεριφορά των φίλων μας ήταν άψογη, όλα αυτά μας έδωσαν προβάδισμα για τον τίτλο».

Το αν οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν δίκαια το πρωτάθλημα καθώς ήταν καλύτεροι ή ήταν χειρότεροι οι άλλοι: «Ο Ολυμπιακός αν δείτε ήταν πρώτος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, έχει τα περισσότερα γκολ στην επίθεση, τα λιγότερα στην άμυνα, τον πρώτο σκόρερ. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι θέμα αγωνιστικό, παίζουν ρόλο και τα προβλήματα των άλλων. Δεν παίζεις μόνος σου. Σίγουρα τα οικονομικά, διοικητικά προβλήματα των αντιπάλων και ενδεχομένως κάποιες λάθος κινήσεις τους σου δίνουν προβάδισμα για τη μάχη του τίτλου».

Τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ και την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ο προπονητής έχει μια συμφωνία με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη να τα πουν μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, να κάτσουν να μιλήσουν και να δουν εάν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Επίσημη πρόταση ώστε να απαντήσει με

Keywords
Τυχαία Θέματα