Μόνος του ο Weber για τους Πρέντατορς

Πολύ σημαντική νίκη με 4-3 πήραν οι Νάσβιλ Πρέντατορς σε βάρος των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς και έμειναν αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Άλλωστε, αμφότερες οι ομάδες της δυτικής περιφέρειας του NHL είχαν τρεις σερί επιτυχίες και για αυτό είχε ιδιαίτερη σημασία το μεταξύ τους ματς. Τα «κόκκινα φτερά» στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παρά το μειονέκτημα της έδρας, αλλά τελικά ηττήθηκαν λόγω... Weber.

O

αμυντικός των «αρπακτικών» σημείωσε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο και μετέτρεψε το 3-2 σε 4-3! Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε σε power play 4:27 πριν το τέλος, ενώ το δεύτερο σημειώθηκε 1:36 πριν την λήξη.

Νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με 1-0 και 3-1. Στην πρώτη περίοδο ο Tomas Holmstrom είχε δώσει το προβάδισμα στους Ουίνγκς, αλλά ισοφάρισε ο David Legwand. Στην δεύτερη, οι Henrik Zetterberg και Nicklas Lidstrom σημείωσαν τα έβδομα τους τέρματα φέτος και ο Jordin Tootoo μείωσε σε 3-2 λίγο πριν ολοκληρωθεί το δεύτερο εικοσάλεπτο.

Ακολούθησε η ανατροπή του... Weber και οι Πρέντατορς συμπλήρωσαν 36 βαθμούς. Από την πλευρά του, ο σύλλογος του Ντιτρόιτ έμεινε στους 39.

Keywords
Τυχαία Θέματα