Μονεμβασιώτης: «Ζήσαμε ώρες πανικού»

Για τα αιματηρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν την Τετάρτη (23/5) στον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην Πεύκη και τον Περαμαϊκό, μίλησε την Πέμπτη (24/5), ο Τάκης Μονεμβασιώτης, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Mundosports.

Ο πρόεδρος της Πεύκης, είπε χαρακτηριστικά πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έζησαν ώρες πανικού, επέρριψε ευθύνες στους ανθρώπους του Περαμαϊκού για όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν, και καταλήγοντας υποστήριξε πως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μονεμβασιώτη:

Ζήσαμε πέντε, έξι ώρες πανικού, εκφοβισμού, τρομοκρατίας,

γεγονός που ισχύει για όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Νοίκιασαν πούλμαν το γέμισαν με φιλάθλους που δημιούργησαν το πρόβλημα, τους έφεραν στο γήπεδο, τους πλήρωσαν το εισιτήριο γιατί ήταν στρατευμένοι και δεν μπορούσαν να το πληρώσουν, τους έβαλαν στο γήπεδο, έσπειραν τον πανικό για 90΄και στο τέλος δεχθήκαμε και επίσκεψη άλλων επίσης κακών φιλάθλων άλλης μεγάλης ομάδας, όπου σφαχτήκανε μεταξύ τους. Υπήρχαν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που έκλαιγαν επειδή δεν ήξεραν πώς να γλιτώσουν».

«Ο Περαμαϊκός οργάνωσε το εγχείρημα»

Ο Τάκης Μονεμβασιώτης, υποστήριξε πως ό,τι συνέβη έγινε κατόπιν σχεδίου, το οποίο είχαν οργανώσει οι άνθρωποι του Περαμαϊκού!

«Οι κύριοι του Περαμαϊκού είχαν οργανώσει όλο αυτό το εγχείρημα. Αυτό το σχέδιο είχαν Να κάνουν επεισόδια για να τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα. Όταν είδαν ότι ο διαιτητής δεν ενέδωσε και έγραψε αυτά που συνέβησαν, τότε επιτέθηκαν. Οι αστυνομικοί ήταν εκεί και κοιτούσαν. Δεν κατάφεραν να εκτιμήσουν την κρισιμότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Πεύκης υποστήριξε πως το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Θα το πάμε μέχρι τέλους. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν στα ραδιόφωνα και να λένε ότι είναι οικογενειάρχες και ότι κάποιοι τους επιτέθηκαν. Είναι ηθικοί αυτουργοί. Εξαιτίας αυτής της ενέργειας, θα είχαμε θύματα. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Θα καταθέσουμε στον εισαγγελέα αυτά που ξέρουμε και ελπίζουμε ότι η ελληνική πολιτεία θα κάνει έστω και την τελευταία στιγμή το χρέος της».

Keywords
Τυχαία Θέματα