Μητρόπουλος: «Τεράστιο το μέγεθος της αποτυχίας»

17:57 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέντευξη σε εφημερίδα του Αγρινίου παραχώρησε ο Παύλος Μητρόπουλος και αναφέρθηκε στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς και στην επόμενη μέρα του Παναιτωλικού.

Ο ταλαντούχος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε στην εφημερίδα «Γεγονός» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τεράστια αποτυχία για τις δυνατότητες του Παναιτωλικού τον υποβιβασμό, ενώ συνέστησε ψυχραιμία στον κόσμο για να μπορέσει να στηρίξει την προσπάθεια επιστροφής της ομάδας στη Super League.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στο Αγρίνιο και να στηρίξει και αυτός με τη σειρά του την προσπάθεια που θα κάνει ο Παναιτωλικός στη Football League, αν βέβαια η νέα σεζόν τον βρει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, δεδομένου ότι εκκρεμεί η υπόθεση με τις αδειοδοτήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μητρόπουλου

Ερχόμενος τον Σεπτέμβριο στον Παναιτωλικό σου περνούσε ποτέ από το μυαλό η ιδέα ότι η ομάδα θα έπεφτε κατηγορία;

«Όχι. Γι’αυτό εξάλλου και ήταν επιλογή μου ο Παναιτωλικός. Είναι μια υγιής ομάδα και ποτέ δεν πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο. Ειδικά όπως ξεκινήσαμε στον πρώτο γύρο και με τις νίκες που κάναμε και ήμασταν άνετοι».

Με το χέρι στην καρδιά, κάνε την αυτοκριτική σου, την κριτική της ομάδας και τελικά το τι πήγε στραβά και χάθηκε η κατηγορία

«Νομίζω ότι εκείνο το διάστημα των δύο μηνών ήταν πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα. Δεκατρείς αγώνες χωρίς νίκη ήταν πάρα πολλοί. Νομίζω ότι σε εκείνο το διάστημα δεν έδωσαν όλοι οι παίκτες κι εγώ μαζί, το 100% των δυνατοτήτων μας. Βέβαια μεγάλη ευθύνη παίζει και η τύχη και οι αποφάσεις των διαιτητών, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Όπως ξέρουμε η μπάλα είναι ψυχολογία. Αν δεν έμπαινε το γκολ με τον Παναθηναϊκό στο 94’, αν μας μετρούσαν το γκολ με την Κέρκυρα στο 94’που μας ακυρώσανε, αυτά είναι τρίποντα ψυχολογίας. Και αυτά τα ματς όμως θα μπορούσαμε να τα είχαμε καθαρίσει πιο νωρίς, οπότε φταίμε σίγουρα και εμείς».

Είπες ότι δεν δώσατε το 100% σε εκείνο το διάστημα. Γιατί έγινε όλο αυτό; Ήταν και θέμα προπόνησης; Θυμάμαι ότι σε εκείνο το διάστημα είχαμε και πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς και είχε ξεμείνει η ομάδα από παίκτες. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο ματς με την Κέρκυρα συμπληρώναμε δεκαοκτάδα με πιτσιρικάδες από την ομάδα νέων… Τι έχεις να σχολιάσεις σε αυτό;

«Σίγουρα ήταν σημαντικό αυτό με τους μυϊκούς τραυματισμούς που συνέβη εκείνο το διάστημα και σίγουρα την ευθύνη σε αυτό δεν την έχουν οι ποδοσφαιριστές. Δε θέλω να ρίξω ευθύνες κάπου. Και ο κ. Τεννές και ο κ. Αλεξίου δώσανε πάρα πολλά στην ομάδα, σίγουρα όμως εκείνο το διάστημα κάτι πήγε στραβά και ξεμείναμε από παίκτες βασικούς που δεν παίξανε σε πολλά ματς»

Σε προηγούμενη συνέντευξή σου είχες δηλώσει ότι η κατηγορία χάθηκε στα ματς με Λειβαδιά και Δόξα Δράμας. Συνεχίζεις να το πιστεύεις αυτό;

«Ναι, το πιστεύω. Στα τέσσερα παιχνίδια τρεις βαθμούς ήθελα. Δεν ήθελα κάτι παραπάνω, ειλικρινά σου μιλάω. Μόλις τελείωσε και το ματς με τη Λιβαδειά εδώ μέσα, κατάλα

Keywords
Τυχαία Θέματα