Μήνυμα ελήφθη…

Ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα ήρεμο και ξέγνοιαστο απόγευμα κόντρα στον Ηλυσιακό, θυμίζοντας τον Παναθηναϊκό των προηγούμενων χρόνων.

Δηλαδή την ομάδα που …σκότωνε με το «καλημέρα» τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους, χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν …ρίζες στο παρκέ ο Διαμαντίδης, ο Σάτο και ο Μπατίστ. Δηλαδή, ένα σύνολο με 12 ετοιμοπόλεμους άντρες για αυτά τα ματς, στα οποία πρέπει να κερδίζουν ανάσες τα πρώτα βιολιά, κι εμπειρίες αυτοί που έρχονται από τον πάγκο.

>Κόντρα στο συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη λοιπόν, είδαμε τους «πράσινους» να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το τζάμπολ έως και την κόρνα της γραμματείας. Είδαμε τον Ντέιβιντ Λόγκαν ν΄ αντιλαμβάνεται κομμάτι του ρόλου του στην ομάδα, να σκοράρει ορθολογικά στην επίθεση, να χρησιμοποιεί το μυαλό του και να κυνηγά κάθε φάση στην άμυνα. Είδαμε τον Πατ Καλάθη να …εξαργυρώνει έναν από τους λόγους που ήρθε στο «τριφύλλι», καλύπτοντας δηλαδή κενά που δημιουργούνται. Γιατί χωρίς του Σμιθ και Τσαρτσαρή θα ήταν αδιανόητο να μην μπορέσει να βοηθήσει και να χρειαστεί ο Καιμακόγλου να μείνει για πάντα στο παρκέ και ο Μπατίστ να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στη θέση «4», όπως συνέβη στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πατ, λοιπόν, άρπαξε αυτή την ευκαιρία και προσπάθησε να βγάλει στο γήπεδο δείγματα του ταλέντου του. Την έφεση που έχει στο σκοράρισμα, σε συνάρτηση με τα απίστευτα γρήγορα πόδια για το μπόι του (αγγίζει τα 2.10εκ.).

Από την άλλη φυσικά χρειάζεται δουλειά και μάλιστα εντατική στην άμυνα για να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί σε παιχνίδια υψηλότερων απαιτήσεων. Εκεί τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Κάουνας με τη Ζαλγκίρις αν του ζητηθεί να πατήσει το παρκέ.

Εν κατακλείδι, αυτό που μένει από τον αγώνα με τον Ηλυσιακό είναι η απόλυτη σοβαρότητα και η φρεσκάδα των «πράσινων» σε συνάρτηση με την αφομοίωση του μηνύματος που εστάλη τις προηγούμενες ημέρες, προς όλους από τον Ζοτς.

Δηλαδή την ομάδα που… σκότωνε με το «καλημέρα» τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους, χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν… ρίζες στο παρκέ ο Διαμαντίδης, ο Σάτο και ο Μπατίστ. Δηλαδή, ένα σύνολο με 12 ετοιμοπόλεμους άντρες για αυτά τα ματς, στα οποία πρέπει να κερδίζουν ανάσες τα πρώτα βιολιά, κι εμπειρίες αυτοί που έρχονται από τον πάγκο.

Κόντρα στο συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη λοιπόν, είδαμε τους «πράσινους» να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το τζάμπολ έως και την κόρνα της γραμματείας. Είδαμε τον Ντέιβιντ Λόγκαν να αντιλαμβάνεται κομμάτι του ρόλου του στην ομάδα, να σκοράρει ορθολογικά στην επίθεση, να χρησιμοποιεί το μυαλό του και να κυνηγά κάθε φάση στην άμυνα. Είδαμε τον Πατ Καλάθη να… εξαργυρώνει έναν από τους λόγους που ήρθε στο «τριφύλλι», καλύπτοντας δηλαδή κενά που δημιουργούνται. Γιατί χωρίς του Σμιθ και Τσαρτσαρή θα ήταν αδιανόητο να μην μπορέσει να βοηθήσει και να χρειαστεί ο Καϊμακόγλου να μείνει για πάντα στο παρκέ και ο Μπατίστ να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω στη θέση «4», όπως

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > OnSports
Μήνυμα …,minyma …