Μινώταυρος - Ρεθυμνιακός 1-0

Αρκετά αγχώδης ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Μινώταυρο ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Ρεθυμνιακού που δε μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Βουράκη στον πάγκο του.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο αρχηγός Νταγκουνάκης μετά από εξαιρετική σέντρα του Βαρδάκη στο 21΄ και ενώ νωρίτερα (9΄) το δοκάρι του Συροκάκη δεν επέτρεψε στον Τζιλιγκάκη να ανοίξει το σκορ στην σημαντικότερη από τις ευκαιρίες που παρουσιαστήκαν στο πρώτο μέρος

στον Ρεθυμνιακό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η εικόνα του αγώνα άλλαξε αφού ο Μινώταυρος εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή λόγω αποβολής του Μπαρκάτσα με δεύτερη κίτρινη, ανέλαβε τα ηνία κρατώντας ως το τελευταίο σφύριγμα το «εύθραυστο» 1-0.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Συροκάκης, Καράκης, Βαρδάκης, Μαρινάκης, Πατεράκης, Τζαγκαράκης, Τσικουδάκης (63΄ Κοκολάκης), Νταγκουνάκης (82΄ Βακαλουνάκης) Δημούσης, Καλαϊτζάκης, Ψαράκης (91΄ Γκούντελος)

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ: Μακρυδάκης, Μπαρκάτσας, Δασκαλάκης, Σαριδάκης, Μουντζούρης, Τζιλιγκάκης (83΄ Μ. Σπανουδάκης), Λαζαρίδης (22΄ Ξενάκης), Μωραΐτης (91΄ Μπαλωμενάκης), Αλεξάκης, Α. Σπανουδάκης, Κολυβάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα