Μίλαν και Ίντερ… ερίζουν για τον Σιλβέστρι!

17:18 7/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στο «στόχαστρο» των δυο «μεγάλων» του Μιλάνου, της Μίλαν και της Ίντερ, φαίνεται ότι έχει μπει ο Ματίας Σιλβέστρε σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ενώ αναμένεται μάλιστα να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Περιζήτητος είναι ο Αργεντινός αμυντικός και μάλιστα οι μνηστήρες του μόνο… τυχαίοι δεν είναι! «Τόσο η Ίντερ όσο και η Μίλαν έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, γεγονός που μας προδιαθέτει για το τι πρόκειται να συμβεί κατά τη διάρκεια

της μεταγραφικής περιόδου», δήλωσε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» των «ροζανέρι» στην εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Και πρόσθεσε με νόημα, αναφορικά με την περίπτωση του Σιλβέστρε: «Ο μοναδικός παίκτες που θα φύγει από τον σύλλογο είναι ο Ματίας, ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φύγει. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε».

Ο 27χρονος άσος, που «μετακόμισε» στην Παλέρμο το περασμένο καλοκαίρι από την Κατάνια, σημείωσε πέντε γκολ σε 29 αγώνες με την φανέλα της την σεζόν που τελείωσε. Πρόσφατα βρετανικά δημοσιεύματα «φωτογράφιζαν» την Τότεναμ ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του Σιλβέστρε, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαίωσε ο Τζαμπαρίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα