Οι εννέα θέσεις της οικογένειας Μανωλά

17:17 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Live Sport υποστηρίζει ότι η πλευρά του Κώστα Μανωλά είχε χθες (6/6) επαφή με τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ, στην οποία επετεύχθη οριστική (προφορική) συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, για τριετές συμβόλαιο. «Βάσει όσων διέρρευσαν, ο Μανωλάς θα εισπράττει για κάθε χρόνο του (3ετούς) συμβολαίου του περίπου 400.000 ευρώ. Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, καθώς ο ποδοσφαιριστής,

που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ, θέλει να περιμένει λίγες μέρες μήπως προκύψει κάποια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Ισπανία. Αλλά το πιθανότερο είναι πως θα κλείσει άμεσα -και τυπικά- στον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι, μάλιστα, λένε πως δεν ανησυχούν πλέον καθόλου...», αναφέρει το δημοσίευμα.
Εξάλλου, σε άλλο ρεπορτάζ της Live Sport αναφέρονται εννέα θέσεις που εκφράζονται από την πλευρά του Μανωλά για την στάση της ΑΕΚ (και όχι μόνο), οι οποίες είναι οι εξής: «1. Ο Ολυμπιακός αν και εφόσον τελικώς υπογράψει ο παίκτης θα είναι απλώς ο επόμενος εργοδότης του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
2. Η Ευρώπη ήταν ο μεγάλος στόχος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του κάποια ελκυστική πρόταση. Ούτε την προηγούμενη εβδομάδα, σε ταξίδι που έκαναν στην Ισπανία (Κώστας και Στέλιος Μανωλάς), προέκυψε κάτι καλό.
3. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε επωφεληθεί και αυτό ήθελε και ο Μανωλάς, αν έκανε πιο συντονισμένες κινήσεις τον Γενάρη (Έβερτον) και τον Μάρτιο (Ντνιέπρ).
4. Πέρσι το καλοκαίρι θα μπορούσε να είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο ο Κώστας, αν η ΑΕΚ ενεργοποιούσε την προφορική συμφωνία για τριετή επέκταση του συμβολαίου. Δεν έπεσαν ποτέ οι υπογραφές γιατί ο Αδαμίδης δεν έδινε την προκαταβολή των 150.000 ευρώ. «Αν η ΑΕΚ ήθελε
να κρατήσει τον Κώστα, θα το είχε κάνει. Είναι ξεκάθαρο πως δεν ήθελαν να έχουν τους Μανωλάδες μέσα στα πόδια τους», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από μέλος της οικογένειας. Και η σπόντα έχει και συνέχεια: «Λεφτά για να δώσουν στον Λεονάρντο και τον Καράμπελα, για να μην κάνουν προσφυγή, βρήκαν. Για να κρατήσουν τον Κώστα δεν είχαν λεφτά»!
5. Είναι προσβλητική για τον παίκτη η τελευταία πρόταση που του έκανε (στις 30 Απριλίου) ο Ανδρέας Δημητρέλος. «Δεν ήθελαν να τον κρατήσουν, δεν πίστευαν στην πρόταση, δεν την έκαναν στα σοβαρά. Ήταν για τα μάτια του κόσμου, για να μη χάσουν τα τροφεία».
6. Αν η ΑΕΚ έκανε ακόμα και τώρα μια σοβαρή πρόταση, ο Μανωλάς θα τη συζητούσε, παρά το κλίμα αβεβαιότητας στην ομάδα και τον κίνδυνο να παίζει του χρόνου μόνο με μικρούς.
7. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο η ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές της και να φτάνει στο σημείο ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να παίρνει... χαρτζιλίκι από την οικογένεια για να πάει διακοπές!
8. Ο Στέλιος Μανωλάς δεν έχει ανάμειξη στην ιστορία με τον Ολυμπιακό. Φεύγοντας για τη Ρόδο και το δίπλωμα προπονητικής φέρεται να είπε «εμένα μη με μπλέκετε, αποφασίστε μόνοι σας». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το 1996 ο Στέλιος Μανωλάς είχε απορρίψει μυθική πρόταση του Κόκκαλη και
Keywords
Τυχαία Θέματα