«Μηδενικά» για Έιντζελς και Ντότζερς

09:02 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Λος Άντζελες Έιντζελς και οι Λος Άντζελες Ντότζερς κέρδισαν τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς και τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες, αντίστοιχα, χωρίς να δεχθούν run.

Για τους «αγγέλους», ο Jered Weaver σημείωσε δέκα strikeouts. Συνολικά παραχώρησε τέσσερα hits σε οκτώ innings o pitcher των Έιντζελς, οι οποίοι κέρδισαν το πρώτο τους ματς, αν και ο Albert Pujols έμεινε χωρίς hit. Μάλιστα οι νικητές πέτυχαν και τα πέντε runs τους στο όγδοο inning. Από την

πλευρά του, ο Μάικ Μουστάκας είχε 0/3 hits και ξεκίνησε στην τρίτη βάση.

Παραλίγο να ολοκληρώσει μόνος του ο Chad Billinsgley το 6-0 των Ντότζερς. Δύο outs πριν το τέλος, όμως, αντικαταστάθηκε ο pitcher του συλλόγου του Μάτζικ Τζόνσον έχοντας 11 stikeouts. Ακολούθησε ο Jamey Wright που τελείωσε το ματς. Ακόμα, ο Andre Ethier σημείωσε τέσσερα RBIs.

Σε άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, οι Σιάτλ Μάρινερς κέρδισαν τους Όκλαντ Αθλέτικς με 7-3. Οι δύο ομάδες είχαν ήδη μία νίκη και μία ήττα από μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Ιαπωνία την προηγούμενη εβδομάδα. Στο αποψινό ματς, πάντως, ξεχώρισε ο Chone Figgins με τρία hits και δύο RBIs, ενώ θετική παρουσία είχε και ο Kyle Seager με δύο RBIs.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Μιλγουόκι Μπρούερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 5-11
Χιούστον Άστρος-Κολοράντο Ρόκις 3-5
Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 5-4
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Ντότζερς 0-6

American League
Τέξας Ρέιντζερς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ 3-2
Μπάλτιμορ Όριολς-Μινεσότα Τουίνς 4-2
Τάμπα Μπέι Ρέις-Νιου Γιορκ Γιάνκις 7-6
Όκλαντ Αθλέτικς-Σιάτλ Μάρινερς
Λος Άντζελες Έιντζελς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς 5-0

Keywords
Τυχαία Θέματα