Μέτρα για την έξοδο του Πάσχα

Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία για τις ημέρες της εξόδου του Πάσχα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Η παρουσία της Τροχαίας στο Εθνικό Οδικό δίκτυο έχει ήδη αυξηθεί, ενώ αναμένεται και η εφαρμογή της κυκλοφοριακής απαγόρευσης των μεγάλων φορτηγών (με οφέλιμο φορτίο άνω των 1,5 τόνων). Συγκεκριμένα η απαγόρευση θα ισχύσει, τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 15.00 έως τις 22.00, τη Μεγάλη Παρασκευή από 06.00

έως 16.00 και τη Δευτέρα του Πάσχα από 15.00 έως 22.00, που αναμένεται να σημειωθεί το μεγαλύτερο κύμα επιστροφής στα αστικά κέντρα. Στο πλάνο της Τροχαίας, περιλαμβάνονται επίσης οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας σε κομβικά σημεία με τροχονόμους κατά τις ώρες αιχμής, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές όπου έχουν ανακοινωθεί εκδηλώσεις υπαίθριες και μη, καθώς επίσης και διοικητικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό παραβατικών συμπεριφορών που έχουν να κάνουν με την κατανάλωση αλκοόλ, την υπερβολική ταχύτητα και την παραβίαση του ΚΟΚ. Επιπλέον, κλιμάκια της Τροχαίας θα βρίσκονται στους σταθμούς των διοδίων για να ενημερώνουν και να συμβουλεύουν τους οδηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα