Επίσκεψη Ντάβαρη και οπαδών στον Πανηλειακό

Στην χθεσινή (10/04) προπόνηση βρέθηκαν ο Κώστας Ντάβαρης και αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού, οι οποίοι ζήτησαν από τους παίκτες πάθος και ψυχή, νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τους ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ανεχτούν ανάλογες εμφανίσεις με αυτή κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία των οπαδών, περίπου 40 οπαδοί μέλη των RED BOYS και του Paniliakos Athens

Club που «συστεγάζονται» μέσω του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, μίλησαν στους παίκτες και τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους και ταυτόχρονα τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος:

«Δεν καταλαβαίνουμε, γιατί πλέον δεν έχετε τη θέληση και το πάθος που πρέπει. Που όμως το είχατε στο προηγούμενο διάστημα. Τι φταίει; Εμείς αυτό που θέλουμε είναι πάνω απ' όλα να παίζετε με πάθος και ψυχή! Να τα δώσετε όλα στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Ακόμη, ζήτησαν τη νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα την άλλη Κυριακή (22/04), ώστε να μην πάει χαμένη όλη αυτή η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τη φετινή περίοδο, και εξέφρασαν τη στήριξή τους στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ: «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις μεγάλες δυνατότητες σας, αλλιώς δε θα ασχολούμασταν».

Τέλος, ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ανεχτούν παρόμοια εμφάνιση, όπως στο ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ και οποιαδήποτε αδιαφορία ή έλλειψη πάθους στη συνέχεια.

Από τη μεριά τους, οι αρχηγοί της ομάδας μίλησαν στους οπαδούς και τους τόνισαν και οι ίδιοι είναι στεναχωρημένοι και στα ματς που ακολουθούν θα κάνουν τα πάντα για νίκες και επιτυχίες.

Επίσκεψη Ντάβαρη

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα όσα είπε ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες, με κύριο στόχο να τους επιστήσει την αγωνιστικότητα, το πάθος, τη σοβαρότητα και τη μεγάλη προσοχή που απαιτείται για την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ζήτησε πειθαρχία, ενώ εκφράστηκε δυσαρέσκεια για την πολύ κακή απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα