Μέτρα ασφαλείας και εισιτήρια ανακοίνωσε ο Γάζωρος

Στη... φιέστα με την ΑΕΠ Ηρακλής έχουν επικεντρωθεί άπαντες στον Εθνικό Γαζώρου, με τη διοίκηση της σερραϊκής ομάδας να ανακοινώνει τα μέτρα ασφαλείας και τις τιμές των εισιτηρίων.

Να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, όπως στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Τύρναβο, θέλουν στον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, και το μυαλό όλων είναι στο πως θα διαφυλάξουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο αγώνας κόντρα στον «γηραιό» είναι ο τελευταίος

της χρονιάς, με τον Εθνικό Γαζώρου να έχει την ευκαιρία ακόμη και με ισοπαλία να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο του στη Football League.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, η θύρα 2 για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει κλειστή, καθώς στην 8 θα τοποθετηθούν οι φίλαθλοι του Ηρακλή που θα έρθουν στο δημοτικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τ.Α.Π. Εθνικού Γαζώρου Σερρών ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι του Εθνικού Γαζώρου Σερρών θα παρακολουθήσουν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή την Κυριακή 27 Μαίου στις 17.00, από τις θύρες 1,3,4 με τιμή εισιτηρίου 5€,10€,5€ αντίστοιχα, τα οποία θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του νοτίου πετάλου.

Στους φιλάθλους του Ηρακλή θα παραχωρηθεί η θύρα 8 και τα εισιτήρια ,που θα κοστίζουν 5€, θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του βορείου πετάλου. Η θύρα 2 θα παραμείνει κλειστή».

Eπίσης, ο Εθνικός Γαζώρου θα...φιλοξενηθεί στα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού μόνο για αυτή την αναμέτρηση και για λόγους ασφαλείας. Το αίτημα, όπως αναμένονταν, έγινε δεκτό από τον Πανσερραϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα