Μεσολόγγι-Όλυμπος Κέρκυρας 2-2

20:22 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ένα ματς με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, ο Όλυμπος κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Μεσολόγγι με σκορ 2-2 με τους γηπεδούχους να τα βάζουν με την τύχη τους καθώς είχε τέσσερα δοκάρια.

Ο Όλυμπος κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους όταν στο 7΄άνοιξε το σκορ με τον Τσεβανέδη κάνοντας το 0-1. Η απάντηση για το Μεσολόγγι ήταν άμεση και πέντε λεπτά αργότερα στο 12’ ο Ξευγένης έφερε το ματς στα ίσα 1-1. Αλλά και πάλι οι Φαίακες πήραν προβάδισμα στο σκορ μέσα στο πρώτο εικοσάλεπτο 1-2. Στο 23’ η και 37’ ΑΕΜ είχε δοκάρι

με τον Ψηλό. Στο δεύτερο μέρος το Μεσολόγγι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αποφασισμένο να γυρίσει το ματς. Η τύχη τους γύρισε για ακόμη μία φορά την πλάτη με τον Καρίμπα στο 64’ να σημαδεύει το δοκάρι του Γκίνη. Τελικά δέκα λεπτά αργότερα στο 74’ ο Πέντσας έκανε το 2-2 το οποίο ήταν και τελικό παρά το νέο δοκάρι στο 83’ πάλι με τον Καρίμπα.

Μεσολόγγι: Χρήστου, Λιάπης (46' Παπανικολάου), Ψηλός, Χαλαζιάς (63' Λιάρος), Μπαλαούρας (51' Πετσίνης), Δενδρινός, Ξευγένης, Καρακίτσιος, Πέντσας, Καρίμπας, Τζιφοπανόπουλος.

Όλυμπος Κέρκυρας: Γκίνης, Πολύζος, Ρωμαντζάς, Βασιλάκης, Α. Παππάς, Βλάσσης (79' Τσαβός), Δ. Παππάς (86' Βασιλάκης), Γραμμένος, Μωραϊτης (88' Ιωνάς), Μάμαλος, Τζεβανέδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα